IDÉZET

"Ne azt tedd félre a megtakarításodba,
ami megmarad a költéseid után,
hanem költsd azt, ami megmarad
a megtakarításaid után."

- Warren Buffet

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

A legfrissebb pénzügyi hírek

Hogy Ön mindent első kézből tudjon meg.

Árfolyamgát: Áprilisban indul!

2012.01.06.

A végtörlesztés ideje a gyakorlatban a mai nappal lezárult, de az árfolyamgáttal, amely várhatóan áprilistól érhető majd el, a becslések szerint közel 50%-kal többen fognak majd élni mint a végtörlesztéssel!


(0) hozzászólás

Végtörlesztés: munkáltatói támogatás és határidők!

2011.12.28.

Az elmúlt napokban a média hangos volt a miniszterelnök nyílt levelétől, amely a közszféra dolgozói számára ad kedvezményes forint hitelt a végtörlesztéshez. Ezzel a határidőhöz közeledve még többen eszmélhetnek fel, hogy mégis van esélyük a kilábalásra. A munkáltatói támogatás 7,5 millió forintban lett maximalizálva, és teljes mértékben adómentesen adható!


(0) hozzászólás

Még idén a karácsonyfa alá kerülhet a pozitív adóslista!

2011.12.21.

2012 januárjától a Központi Hitelinformációs Rendszer nem csak a hitelekre vonatkozó fizetési késedelmet és az elmaradásokat fogja adminisztrálni, hanem ezentúl az időben fizető "jó adósok" és regisztrálásra kerülnek!


(0) hozzászólás

Megéri majd Önnek az új árfolyamrögzítés / árfolyamgát?

2011.12.20.

Rengeteg kérdés érkezett hozzánk, hogy valóban olyan jó lesz-e az új árfolyamrögzítés 2012-től és hogy kinek is éri meg majd valójában? Ennek az összetett kérdésnek a megválaszolására egy rövid, lényegre törő és világos cikk keretein belül vállalkozunk!


(0) hozzászólás

Végtörlesztés - Itt az első valóban ésszerű megoldás?

2011.12.16.

Rengeteg kritika érte az eddig meghozott devizahiteleseket megsegítő kormányzati rendelkezéseket, de talán most végre sikerült egy olyan döntést meghozni, amely valóban segítséget fog jelenteni a svájci frankban vagy euróban eladósodott állampolgároknak! 


(0) hozzászólás

Kötelező Biztosítás 2011 és a Baleseti adó.

2011.10.28.

Most vasárnap (2011.10.31) hozzák nyilvánosságra a biztosítók a legújabb gépjármű kötelező felelősségbiztosítás díjakat, azonban az első héten még csak tarifálni érdemes, biztosítást kötni nem ajánlott! 


(0) hozzászólás

Új támogatott lakáshitel és szocpol 2012-től!

2011.10.13.

2012-től itt az új támogatott lakáshitel és a szocpol! A kormány várakozásai szerint közel 4000 hiteligénylőnek jelenthet segítséget az új támogatási rendszer! Pontos részletek és friss információk a cikkben!


(0) hozzászólás

Végtörlesztés: hol tartunk most?

2011.10.11.

Rogán Antal hétfői beterjesztésére a 180 Ft-os CHF és a 250 Ft-os EUR végtörlesztők táborát sikerülhet kiterjeszteni az építési hitelesekkel, valamint a ténylegesen deviza hitelt törlesztőkkel és a könnyített devizahitelt fizető állampolgárokkal is!


(0) hozzászólás

Végtörlesztési bankmustra

2011.10.07.

Egy hét telt el a végtörlesztési törvény életbe lépése óta. Már csak ez alatt az egy hét alatt is rengeteg érdekes hír jelent meg a kedvezményes a végtörlesztésről. 


(0) hozzászólás

Banki kamatemelések a végtörlesztés miatt!

2011.10.04.

A hazai bankok folyamatosan a média szereplőivé váltak a végtörlesztéssel kapcsolatosan, azonban az elmúlt napokat illetően, rengeteg negatív kritika jelent meg az új törvényt illetően!


(0) hozzászólás
Tetszett az írás?
Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »