IDÉZET

"Ne azt tedd félre a megtakarításodba,
ami megmarad a költéseid után,
hanem költsd azt, ami megmarad
a megtakarításaid után."

- Warren Buffet

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

BARÁTai A PÉNZÜGYEKBEN!

Deák Ferenc István és sebestyén andrás

SZERETNÉ ÖN IS...?

Gyermekeit támogatni anyagilag, hogy a lehető legkedvezőbb munkahelyet kapja majd meg?

Meglévő biztosításaira a lehető legkevesebbet fizetni, vagy a legkedvezőbbet megtalálni?

Bőséges nyugdíjat felhalmozni, vagy megtakarításaira valóban magas hozamot elérni?

 

Nálunk mindent egy helyen megtalál!

Egy pénzügyi elképzelés megvalósításához, Önnek nem kell a pénzintézetek ügyfélszolgálatain órákat sorban állnia, nem kell az apróbetűs szerződések böngészésével napokat eltöltenie, és ügyintézők sorával sem kell heteket beszélgetnie mert:

a legkedvezőbb 3 ajánlatot díjmentesen elhozzuk önnek!

Több mint 20 pénzintézetet versenyeztetünk igényei alapján, így Önnek csak választania kell! A banki és biztosítói ügyintézőkkel ellentétben ugyanis munkatársaink nem csak egyetlen bank vagy biztosító, hanem a teljes megtakarítási piac termékkínálatával tisztában vannak, és független ezáltal pedig teljes körű iránymutatást tudnak Önnek adni, bármilyen pénzügyi témával kapcsolatban!

Az ügyintézés minden terhét levesszük a válláról!

A szerződéskötés teljes lebonyolítását magunkra vállaljuk, tárgyalunk a pénzintézetekkel, sorban állunk Ön helyett, illetve igény esetén a szükséges dokumentumokat is beszerezzük, annak érdekében, hogy Önnek ez a legkevesebb idejébe, pénzébe és fáradságába kerüljön!

A FIZETÉSÜNKET NEM ÖNTŐL, HANEM A PÉNZINTÉZETEKTŐL KAPJUK!

Pénzt ügyfeleinktől semmilyen esetben nem kérünk szolgáltatásainkért, mert mi a juttatásokat szerződött partnereinktől kapjuk. Az egyetlen fizetőeszköz amelyet elfogadunk munkánkért az ajánlás, azaz ha Ön meg van elégedve szolgáltatásunkkal, akkor szívesen fogadjuk, ha tovább ajánl minket barátai, ismerősei körében!

egy egész életen át számíthat ránk!

Baráti kapcsolataunkat ügyfeleinkkel, egy életen át ápoljuk, így Önnek bármiféle pénzügyi igénye merülne fel bizalommal fordulhat hozzánk! Meglévő szerződéseit folyamatosan és díjmentesen kezeljük, szakértelmünkkel bármikor az Ön rendelkezésére állunk az ország egész területén, ezen felül rendszeresen tájékozatjuk Önt a pénzvilág legfrisseb híreiről és akcióiról is!

 

 

Miért válasszon minket?

Azzal, hogy minket választ, a minőséget, korrektséget és biztonságot választja, mert:

 • Cégünk teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozás, és nem is tagja semmiféle MLM hálózatnak így biztos lehet benne, hogy mindenkor az Ön érdekei lesznek előtérben nem pedig egy pénzintézeté vagy értékesítési hálózaté.
 • Tevékenységünket az MNB (Magyar Nemzeti Bank) ellenőrzése alatt végezzük, amely Önnek államilag ellenőrzött minőséget és folyamatos naprakész információkat, ezáltal teljeskörű biztonságot jelent.
 • Valóban hosszú távú és baráti szolgáltatást nyújtunk, annak érdekében, hogy Ön ne csak addig érezze magát ügyfélnek amíg szerződést köt velünk, hanem egy élethosszig tartó baráti kapcsolathoz hasonlóan bármikor számíthasson ránk. Ennek megfelelően mobil tanácsadóink segítségével szolgáltatásainkat akár otthonából is igénybe veheti, ha Önnek úgy a kényelmesebb!
 • Nálunk Ön kiemelt odafigyelésben részesül, mert minden ügyfelünknek saját tanácsadót biztosítunk, így nem egy személytelen honlappal, ügyfélszolgálti felülettel, vagy céggel fog kapcsolatban állni, hanem egy hús vér ember fog megoldást találni bármiféle egyéni pénzügyi problémájára.
 • Szolgáltatásunkat minden esetben teljesen díjmentesen és bankoktól biztosítóktól való teljes függetlenségben végezzük, ennek megfelelően aki egyszer minket választ, az egy egész életen át a piacon elérhető legkedvezőbb és legolcsóbb szerződésekkel fog rendelkezni!

 

MIt tartalmaz szolgáltatásunk?

Mindenekelőtt fontos megemlíteni, hogy sem értékesítők, sem pedig biztosítási ügynökök nem vagyunk!

Független pénzügyi tanácsadóként minden esetben teljeskörű elemzést végzünk, annak érdekében hogy biztosításai és a pénzügyi termékei valóban Önt szolgálják, valamint hogy ezekre a lehető legkevesebbet kelljen fizetnie havonta!

Az elemzés egy kellemes hangulatú és kötetlen személyes beszélgetés keretében zajlik ahol, megvizsgáljuk a már meglévő szerződéseit illetve ha Önnek új igénye van, akkor azt természetesen prioritással kezeljük!

Bármilyen pénzügyi elképzeléssel fordulhat hozzánk, mert több mint 20 pénzintézeti partenereünk ajánlata közül, Ön is garantáltan megtalálja a legmegfelelőbbet, legyen szó.

 

Céginformációk

Építési hitel

 • Rövidített név: GRANTIS Hungary Zrt.
 • Székhely: 1061 Budapest, Paulay Ede u. 65.
 • Iroda/levelezési cím: 1061 Budapest, Paulay Ede u. 65.
 • Számlázási cím: 1061 Budapest, Paulay Ede u. 65.
 • Adószám: 25572430-2-42
 • Cégjegyzékszám: 01-10-048866
 • Felügyeleti szerv: MNB
 • PSZÁF / MNB regisztrációs szám: 217020798185
 • Telefon: +36 1/58-58-555
 • E-mail: office@grantis.hu
 • Web: http://www.konnyuhitel.hu

 

Elérhetőségeink

 

CÉGÜNK Elérhetősége

 

Címünk:
1061 Budapest, Paulay Ede u. 65.

Telefonszámunk:
+36 1/58-58-555

E-mail címünk:
office@grantis.hu

Ügyfélfogadás:
Kizárólag előzetes bejelentkezés alapján! Mobil munkatársaink az ország bármely területén elérhetőek!

 

5 egyszerű Lépés

01. ajánlatkérés

Önnek pénzügyi jellegű problémája van ezért hozzánk fordul.

02. telefonos kapcsolat

Mi 1 munkanapon belül visszahívjuk Önt, pontosítjuk igényeit és szükség esetén, előzetes ajánlatot küldünk Önnek e-mailben!

03. személyes találkozó

Egy kötetlen beszélgetés keretein belül elvégezzük a teljes körű elemzést, vlamint a konkrét ajánlatunkat is átbeszéljük.

04. tanácsadás

Ön kézhez kapja a piacon lévő legkedvezőbb és legolcsóbb megoldást problémájára, illetve minden nemű ügyintézést és sorban állást is átvállalunk Ön helyett!

05. hosszútávú kapcsolat

Ügyfelünkként most már egy életen át a legjobb kezekbe kerültek a pénzügyei! Szerződéseit folyamatosan a "legolcsóbb szinten tartjuk", valamint bármilyen további igénnyel bizalommal fordulhat hozzánk! Ezen felül értesül a pénzvilág folyamatos híreiről , akcióiról és a továbbiakban kiemelt ügyfélkezelésben lesz része!

Üzenet Küldés