A legjobb törlesztők!

1.000.000 Ft 20 évre havi 8.765 Ft
5.000.000 Ft 20 évre havi 41.927 Ft
10.000.000 Ft 20 évre havi 80.126 Ft
15.000.000 Ft 20 évre havi 121.765 Ft
20.000.000 Ft 20 évre havi 158.236 Ft

Keressen minket!
Kövessen minket Facebook-on! Kövessen minket Twitteren is! Iratkozzon fel RSS csatornánkra! Írjon nekünk! Tegyen be minket a kedvencei közé!

office@grantis.hu

KÉRJE
DÍJMENTES
AJÁNLATUNKAT!
Ajánlatkérés
Tovább
Visszahívás kérés
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES HITEL TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

BARÁTai A PÉNZÜGYEKBEN!

Deák Ferenc István és sebestyén andrás

SZERETNE ÖN IS...?

Kiszámítható és biztonságoshitelt felvenni, amely a legkevesebb fáradsággal és fix törlesztővel jár?

Meglévő biztosításaira a lehető legkevesebbet fizetni, vagy a legkedvezőbbet megtalálni?

Bőséges nyugdíjat felhalmozni, vagy megtakarításaira valóban magas hozamot elérni?

 

Nálunk mindent egy helyen megtalál!

Egy pénzügyi elképzelés megvalósításához, Önnek nem kell biztosítók és kereskedelmi bankok ügyfélszolgálatain órákat sorban állnia, nem kell az apróbetűs szerződések böngészésével napokat eltöltenie, és ügyintézők sorával sem kell heteket beszélgetnie mert:

a legkedvezőbb 3 ajánlatot díjmentesen elhozzuk önnek!

18 bankot és 24 biztosítót versenyeztetünk igényei alapján, így Önnek csak választania kell! A banki és biztosítói ügyintézőkkel ellentétben ugyanis munkatársaink nem csak egyetlen bank vagy biztosító, hanem a teljes pénzpiac termékkínálatával tisztában vannak, és független ezáltal pedig teljes körű iránymutatást tudnak Önnek adni, bármilyen pénzügyi témával kapcsolatban!

Az ügyintézés minden terhét levesszük a válláról!

A szerződéskötés teljes lebonyolítását magunkra vállaljuk, tárgyalunk a bankokkal vagy biztosítókkal, sorban állunk Ön helyett, illetve igény esetén a szükséges dokumentumokat is beszerezzük, annak érdekében, hogy Önnek ez a legkevesebb idejébe, pénzébe és fáradságába kerüljön!

A FIZETÉSÜNKET NEM ÖNTŐL, HANEM A PÉNZINTÉZETEKTŐL KAPJUK!

Pénzt ügyfeleinktől semmilyen esetben nem kérünk szolgáltatásainkért, mert mi a juttatásokat szerződött partnereinktől kapjuk. Az egyetlen fizetőeszköz amelyet elfogadunk munkánkért az ajánlás, azaz ha Ön meg van elégedve szolgáltatásunkkal, akkor szívesen fogadjuk, ha tovább ajánl minket barátai, ismerősei körében!

egy egész életen át számíthat ránk!

Baráti kapcsolataunkat ügyfeleinkkel, egy életen át ápoljuk, így Önnek bármiféle pénzügyi igénye merülne fel bizalommal fordulhat hozzánk! Meglévő szerződéseit folyamatosan és díjmentesen kezeljük, szakértelmünkkel bármikor az Ön rendelkezésére állunk az ország egész területén, ezen felül rendszeresen tájékozatjuk Önt a pénzvilág legfrisseb híreiről és akcióiról is!

 

 

Miért válasszon minket?

Azzal, hogy minket választ, a minőséget, korrektséget és biztonságot választja, mert:

 • Cégünk teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozás, és nem is tagja semmiféle MLM hálózatnak így biztos lehet benne, hogy mindenkor az Ön érdekei lesznek előtérben nem pedig egy pénzintézeté vagy értékesítési hálózaté.
 • Tevékenységünket a PSZÁF (Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének) ellenőrzése alatt végezzük, amely Önnek államilag ellenőrzött minőséget és folyamatos naprakész információkat, ezáltal teljeskörű biztonságot jelent.
 • Valóban hosszú távú és baráti szolgáltatást nyújtunk, annak érdekében, hogy Ön ne csak addig érezze magát ügyfélnek amíg szerződést köt velünk, hanem egy élethosszig tartó baráti kapcsolathoz hasonlóan bármikor számíthasson ránk. Ennek megfelelően mobil tanácsadóink segítségével szolgáltatásainkat akár otthonából is igénybe veheti, ha Önnek úgy a kényelmesebb!
 • Nálunk Ön kiemelt odafigyelésben részesül, mert minden ügyfelünknek saját tanácsadót biztosítunk, így nem egy személytelen honlappal, ügyfélszolgálti felülettel, vagy céggel fog kapcsolatban állni, hanem egy hús vér ember fog megoldást találni bármiféle egyéni pénzügyi problémájára.
 • Szolgáltatásunkat minden esetben teljesen díjmentesen és bankoktól biztosítóktól való teljes függetlenségben végezzük, ennek megfelelően aki egyszer minket választ, az egy egész életen át a piacon elérhető legkedvezőbb és legolcsóbb szerződésekkel fog rendelkezni!

 

MIt tartalmaz szolgáltatásunk?

Mindenekelőtt fontos megemlíteni, hogy sem értékesítők, sem hitelközvetítők sem pedig biztosítási ügynökök nem vagyunk!

Független pénzügyi tanácsadóként minden esetben teljeskörű elemzést végzünk, annak érdekében hogy biztosításai és a pénzügyi termékei valóban Önt szolgálják, valamint hogy ezekre a lehető legkevesebbet kelljen fizetnie havonta!

Az elemzés egy kellemes hangulatú és kötetlen személyes beszélgetés keretében zajlik ahol, megvizsgáljuk a már meglévő szerződéseit illetve ha Önnek új igénye van (pl.: lakáshitel felvtele matt fordulhat hozzánk), akkor azt természetesen prioritással kezeljük!

Bármilyen pénzügyi elképzeléssel fordulhat hozzánk, mert 18 banki és 24 biztosítói partenereink ajánlata közül, Ön is garantáltan megtalálja a legmegfelelőbbet, legyen szó.

 

 

néhány referenciánk

Találomra kiválasztottuk 3 kedves ügyfelünket, és 3 mini esettanulmánnyal igyekszünk bemutatni szolgálatásunkat:

M. Gábor, Érd - Hitelkiváltás

A M. család egy tipikus magyar mintacsalád 2 szép gyermekkel és átlagon felüli fizetéssel, akik sajnos az évek során rengeteg hitelt halmoztak fel. Számszerűsítve 11 db hitelük volt, amelyek törlesztésére összesen havonta 220.000 Ft-ot fizettek ki, amely összeg kettőjük fizetésének nagy részét még úgy is elvitte, hogy Gábor a férj két műszakban dolgozott.

Szerettek volna havonta több pénzből gazdálkodni és hiteleiket összevonva egyetlen olcsóbb banknak tartozni, ezért hozzánk fordultak. A 11 db hitelükből 8 db-ot egyetlen bankhoz vittünk át, amely így nekik havonta 90 ezer forinttal kevesebb kiadást jelentett, így az adósságrendezés jelentősen élhetőbbé tette mindennapjaikat:

"Hálásak vagyunk a két szimpatikus és hozzáértő fiúnak, hogy az elsőre lehetetlennek tűnő és bonyolult hitelkiváltási folyamat során soha nem adták fel a küzdelmet, valamint, hogy bennünket is folyamatosan tájékoztattak és mindent megtettek a siker érdekében!"

 

G. Dávid, Budapest - Megtakarítás

Dávid egy fiatal, egyedülálló, frissen diplomázott pályakezdő, aki elég korán felismerte, hogy sajnos nem lesz nyugdía, ha csak az államtól várja a segítséget, illetve a 10 éven belül tervezett lakásvásárlásához is szüksége lesz majd egy nagyobb összegű önerőre. Munkatársunk egy óra leforgása alatt teljes körűen felmérte Dávid igényeit, és kiválasztottuk számára a legmegefelelőbb megtakarítási formát és szerződést. A megtakarítást lassan éve folyamatosan fizeti és nem egy olyan év volt amikor 30% feletti hozamot sikerült elérnie, méghozzá úgy, hogy egy percet sem kellett foglalkoznia a szerződésével:

"Korrekt hozzáállás, gyors ügyintézés és amit a legjobban szeretek, hogy bármikor kérdezhetek. Csak ajánlani tudom őket!A megtakarításommal pedig, amit náluk kötöttem 2009-ben 55%-os hozamot értem el. Meg vagyok elégedve."

 

S. Tamás Komló - Teljes pénzügyi elemzés

Tamás egy sikeres fiatal vállalkozó, akinek nem hogy arra nincs ideje, hogy a bankokat végigjárja, de a napi teendői során sokszor még az ilyen alapvető dolgokról, hogy evés vagy ivás is megfeledkezik! Tipikus tagja a feltörekvő fiatal vállalkozói szférának aki jól keres ugyan, de a pénzét alig van ideje elkölteni ezért a legtöbbet vissza is forgatja cégébe. Azért fordult hozzánk, hogy kompletten nézzük át céges, illetve magán jellegű pénzügyeit mert úgy érzi, hogy szerződéseire többet fizet mint kellene. Munkatársunk Tamás kérésére az irodájában találkozott vele és időhiáy miatt az 1 órás ebédszünetben végezte el vele a teljes körű elemzést. Az eredmények igazolták Tamás feltételezéseit, ugyanis válllati vagyon- és feleősségbiztosítása, lakásbiztosítása, autóinak CASCO-ja valamint privát nyugdíjára szánt vállalati megtakarításai nem csak indokolatlanul drágák voltak de a szolgáltatási összegeik is igencsak alacsonyak voltak, az ezekkel kapcoslatos folyamatos ügyintézés pedig nagyon sokat elvett az amúgyis szűkös idejéből. Egy teljes körű pénzügyi optimalizációval elértük, hogy neki semmi mással ne kelljen foglalkoznia, csak hogy rábólintson a megfelelő ajánlatra, illetve hogy az így felszabadult havi 64.000 Ft-ot saját magára fordíthassa!

"Köszönöm a GRANTIS-nak, hogy ilyen lehetetlen időbeosztás mellett is mint az enyém, a maximális szaktudásukban és hozzálrtésükben lehetett részem. Nagyon nagy segítség volt, hogy a biztsoításokkal nem nekem kellett foglalkoznom, az pedig, hogy mennyivel kevesebb költségem van havonta már felér egy csodával! Engem egy életre meggyőztek! Csak így tovább srácok!"

 

 

Céginformációk

Építési hitel

 • Rövidített név: GRANTIS Hungary Zrt.
 • Székhely: 1065 Budapest, Révay utca 14. 3. em.
 • Iroda/levelezési cím: 1061 Budapest, Paulay Ede u. 65.
 • Számlázási cím: 1065 Budapest, Révay utca 14. 3. em.
 • Adószám: 25572430-2-42
 • Cégjegyzékszám: 01-10-048866
 • Felügyeleti szerv: MNB
 • PSZÁF / MNB regisztrációs szám: 217020798185
 • Telefon: +36 1/58-58-555
 • E-mail: office@grantis.hu
 • Web: http://www.konnyuhitel.hu

 

Elérhetőségeink

Ha Önnek kevés ideje van a gép előtt és inkább a telefonos kommunikációt részestíti előnyben akkor:

Kérjen tőlünk visszahívást és mi 1 munkanapon belül felkeressük!

Amennyiben pedig már konkrét ajánkatra van szüksége:

Kérjen tőlünk részletes ajánlatot egy adott pénzügyi megoldásra!

CÉGÜNK Elérhetősége

 

Címünk:
1061 Budapest, Paulay Ede u. 65.

Telefonszámunk:
+36 1/58-58-555

E-mail címünk:
office@grantis.hu

Ügyfélfogadás:
Kizárólag előzetes bejelentkezés alapján! Mobil munkatársaink az ország bármely területén elérhetőek!

 

5 egyszerű Lépés

01. ajánlatkérés

Önnek pénzügyi jellegű problémája van ezért hozzánk fordul.

02. telefonos kapcsolat

Mi 1 munkanapon belül visszahívjuk Önt, pontosítjuk igényeit és szükség esetén, előzetes ajánlatot küldünk Önnek e-mailben!

03. személyes találkozó

Egy kötetlen beszélgetés keretein belül elvégezzük a teljes körű elemzést, vlamint a konkrét ajánlatunkat is átbeszéljük.

04. tanácsadás

Ön kézhez kapja a piacon lévő legkedvezőbb és legolcsóbb megoldást problémájára, illetve minden nemű ügyintézést és sorban állást is átvállalunk Ön helyett!

05. hosszútávú kapcsolat

Ügyfelünkként most már egy életen át a legjobb kezekbe kerültek a pénzügyei! Szerződéseit folyamatosan a "legolcsóbb szinten tartjuk", valamint bármilyen további igénnyel bizalommal fordulhat hozzánk! Ezen felül értesül a pénzvilág folyamatos híreiről , akcióiról és a továbbiakban kiemelt ügyfélkezelésben lesz része!

Üzenet Küldés