Strict Standards: Non-static method HirBlogManager::GetBlogNewsDetail() should not be called statically in /home/penzugy1/konnyuhitel.hu/lib/php/pagehandlers/pageListDetails.php on line 32
Még idén a karácsonyfa alá kerülhet a pozitív adóslista!
IDÉZET

"Ne azt tedd félre a megtakarításodba,
ami megmarad a költéseid után,
hanem költsd azt, ami megmarad
a megtakarításaid után."

- Warren Buffet

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

A legfrissebb pénzügyi hírek

Hogy Ön mindent első kézből tudjon meg.

Még idén a karácsonyfa alá kerülhet a pozitív adóslista!

2011.12.21.

Legkésőbb 2012 január 9.-ig minden olyan személy levelet fog kapni bankjától, akinek bármiféle hitele van ma jelenleg az országban! A pozitív adóslista egy olyan újfajta ésszerű lépés, amelyet már ismerhetünk a szomszédos országokból. A lista lényege, hogy most már KHR / BAR nyilvántartáson felül , nem csak az aktív vagy passzív BAR státusz – ahogy a lakosság ismeri – szerepelhet a nevünk mellett, hanem az is, ha eddig minden törlesztőrészletet időben utaltunk át, vagy fizettünk be. A jövőben ennek következtében az adósok egy hiteligénylés során könnyebben és gyorsabban juthatnak át a hitelminősítésen. Erre láthattunk már példát ugyan, hogy pl. egy autóhitelét pontosan törlesztő ügyfélnek bankja egyedi és egyszerűsített személyi kölcsönt ajánlott fel, vagy még a múltban nagyon sokszor ajándék hitelkártyát is kaphattunk.

Az ügyféltájékoztatót valamennyi érintett postai úton fogja megkapni, a bankoknak pedig kötelezően kell az adatszolgáltatást támogatnia. A rendszer maga 2012 tavaszától állhat fel teljesen, és segítségével akár kedvezőbb kondíciókat is kaphat egy jól fizető ügyfél, mivel ez az adatbázis az adós eddigi hitelmúltját is tartalmazni fogja. A levélben magában pedig a pozitív adóslistába kerülési adatokat tüntetik fel, így ha itt változást vagy helytelen adatokat látunk, akkor mindenképpen forduljunk az adott pénzintézet felé!


Tetszett az írás?
Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »