IDÉZET

"Ne azt tedd félre a megtakarításodba,
ami megmarad a költéseid után,
hanem költsd azt, ami megmarad
a megtakarításaid után."

- Warren Buffet

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Jó tanácsok a hosszú távú megtakarításokhoz

Utolsó módosítás: 2016.09.06.

Ebben a cikkben számos, gyakorlatias tanácsokat osztunk meg Önnel. Ha elolvassa, és hasznosítja az olvasottakat, akkor biztos látni fogja a hasznát.


Hozzászólás (0)

Hova tegyük a rövidtávú megtakarításainkat?

Utolsó módosítás: 2016.08.29.

Összegyűjtöttük, hogy hova érdemes tenni azon pénzeinket, amelyek nem hosszú tűvú célt szolgálnak, és nem is költöttük el. Kattintson egy érdekes felsoroláshoz, hátha talál olyan megoldást, amelyre nem is gondolt volna!


Hozzászólás (0)

Melyik megtakarítás a legfontosabb számunkra?

Utolsó módosítás: 2016.08.15.

Nagy feladatra vállalkoztunk, ugyanis azt próbáltuk megvizsgálni, hogy mennyi pénzünk van megtakarítani, és hogy mikor melyik megtakarítást válasszuk inkább. Nézze meg hogyan sikerült:


Hozzászólás (0)

Mennyit, és hogyan tudunk megtakarítani 2016-ban?

Utolsó módosítás: 2016.08.02.

Utánajártunk, hogy jelenleg nagyjából mekkora pénzt is keresünk valójában. Persze szakmától függően nagyon eltérő összegekről beszélünk, mégis találtunk olyan lehetőségeket, amelyek hozzásegítenek minket a megtakarításhoz. Ez pedig nagy lehetőségeket rejt.


Hozzászólás (0)

Melyik megtakarítás a legjobb választás?

Utolsó módosítás: 2016.07.14.

Olvassa el ezt a cikket, amelyben leírjuk hogyan találhatja meg azt a bizonyos legjobb megtakarítást. A gyakorlatias leírásért kattintson a cikkre!


Hozzászólás (0)

Megtakarítás havi 15 ezer forintból

Utolsó módosítás: 2016.06.27.

Legyen szó akár egy saját ingatlanról, vagy a nyugodt időskorról, legalább havi 15 ezer forintot félre kell tennünk a célunkért. Mi most azt is megmutatjuk, hogy ekkora megtakarítás mellett mekkora lejárati összegekre számíthat.


Hozzászólás (0)

Megtakarítások 10 évre

Utolsó módosítás: 2016.06.20.

Összegyűjtöttük egy cikkben, hogy milyen sok és különböző pénzügyi megoldást választhat, ha 10 éves távban gondolkozik, részletekért kattintson a cikkre!


Hozzászólás (0)

Az önsegélyező pénztár szolgáltatásai 2. rész

Utolsó módosítás: 2016.05.31.

Folytatjuk sorozatunkat, amelyben ennek a rendkívül hasznos pénzügyi terméknek az előnyeit mutatjuk be. Szinte minden háztartásban kéne lennie egy-két önsegélyező pénztárnak.


Hozzászólás (0)

Az önsegélyező pénztár szolgáltatásai 1. rész

Utolsó módosítás: 2016.05.30.

Két részes sorozatunk első részében azokat a szolgáltatásait mutatjuk be az önsegélyező pénztáraknak, amelyek első sorban a fiatalok számára lehetnek hasznosak, de persze ettől függetlenül mindenkinek érdemes rászánni 3 percet. 


Hozzászólás (0)

A rendszeres megtakarítások képlete

Utolsó módosítás: 2016.05.24.

Sokan azt hiszik, hogy a sikeres megtakarításhoz valami nagy varázslatra van szükség. Ez nem így van. Éppen ezért írtuk ezt a cikket, hogy mindenki számára világossá váljon, hogy nem nehéz sikeresen megtakarítani, csak az alábbiakra kell odafigyelni:


Hozzászólás (0)
Tetszett az írás?
Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »