IDÉZET

"Ne azt tedd félre a megtakarításodba,
ami megmarad a költéseid után,
hanem költsd azt, ami megmarad
a megtakarításaid után."

- Warren Buffet

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!NYUGDÍJHELYZET 2018-BAN!

NYUGDÍJ ELŐTAKARÉKOSSÁGÖn meg tudna élni a fizetése feléből? A 2010-es magánnyugdíjpénztár államosításnak köszönhetően a magyar nyugdíjrendszer súlyos és végleges válságba került, ezért mindenkinek, aki legalább a fizetésével megegyező nyugdíjat szeretne elotakarékoskodnia kell!

GYERMEK ELŐTAKARÉKOSSÁG

OKTATÁSI CÉLRAMég a legdrágább egyetem is könnyedén finanszírozható, ha időben elkezdünk félretenni gyermekünknek. A legjobb időpnt erre a 3 éves kor előtti, ilyenkor elkezdve ugyanis 36%-kal több pénzt gyűjtheünk gyermekünknek, mintha csak később kapcsolnánk!

FIZESSEN KEVESEBBET HITELEIRE!

HITELKIVÁLTÁS, ADÓSSÁGRENDEZÉSAz egyes kereskedelmi bankok által kínált hiteltermékek havi törlesztői között akár több tízezer forintos különbségek is lehetnek! Ha felülvizsgáltatja hiteleit akkor minden évben több pénz maradhat a zsebében!

LAKÁSHITEL Egyszerűen!

Lakáshitel INFÓKInformációk a lakáshitelekről. Melyek az igénylési feltételek és melyek a kizáró tényezők? Mit kell tudni a jelzálogalapú lakáshitelekről 2018-ban? Minden fontos információt összegyűjtöttünk Önnek.