IDÉZET

"Ne azt tedd félre a megtakarításodba,
ami megmarad a költéseid után,
hanem költsd azt, ami megmarad
a megtakarításaid után."

- Warren Buffet

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

Kérdése van? BIZONYTALAN?

tegye fel kérdéseit szakembereknek!

 

Fundamenta azonnali hitel – azonnali áthidaló kölcsön

Varga Péterné
Tisztelt Deák Úr! Azt szeretném megkérdezni, hogyha a 6 hónapja fizetett Fundamenta lakáskasszámhoz felvenném az áthidaló kölcsönt ( a teljes szerzödéses összeget), akkor a 2 év mulva lejáró OTP lakástakarékomat beletörleszthetem e ebbe a hitelbe? köszönettel: Varga Péterné
Tisztelt Varga Péterné!

Egy embernek egyszerre csak egy lakáskasszája futhat, így nem igazán értem a kérdését. Amennyiben 2 különböző néven fut a 2 lakáskassza, akkor lakáshitel előtörlesztés címen múködhet az ötlete.
2014.11.05.

Deák Ferenc István

Befektetéshez kötött életbiztosítás öröklése

Hornyánszky Katalin
Tisztelt Deák Úr ! 60 éves vagyok, házasságban élek. Nekem nincs gyermekem, férjemnek egy lánya van az előző házasságából. A megtakarításunkat az én nevemre egy Posta Mozaik Megtakarítás folyamatos díjas díjvisszatérítéses elérési életbiztosítás-ban helyeztük el. Kedvezményezettként a férjemet jelöltük. Megszeretném kérdezni, hogy mivel Ő eléggé beteges és jóval idősebb is mint én, érdemes lenne más kedvezményezettet ( is ) megadni ? így az Ő esetleges halála nem befolyásolná az én életbiztosítási pénzemet ? Mivel kedvezményezett van megjelölve, így ha jól tudom az Ő lányát , mint egyenesági leszármazottat nem érinti az én életbiztosításom az édesapja halála esetén.? Azt szeretnénk, hogy amíg én élek, az én megélhetésemet segítené ez az életbiztosítás. Tisztelettel várom válaszát Katalin
Tisztelt Hornyánszky Katalin!

A kedvezményezett, jelen esetben férje esetleges halála nem módosít az életbiztosítás paraméterein, mindössze új haláleseti kedvezményezett kell megadnia. A kedves férje lányát ez a biztosítás (mint egyens ági leszármazottat) semmilyen formában nem érinti. Kedvezményezettet bármikor szabadon változtathaz, akár többet is megadhat, így az Ön helyében nem változtatnék a dolgokon.

Tisztelettel:
Deák Ferenc István
2014.10.18.

Deák Ferenc István

Lakáslízing önerő nélkül

szendrei béla
nyugdijas pár 125 ezer nyugdilyal használt lakás hitelt keres albérletbe lakom önerőm nincs
Tisztelt Szendrei Béla!

A jelenlegi törvényi szabályzás szerint legalább 25%-os önerővel kell rendelkeznie ahhoz, hogy az ingatlanra hitelt tudjon felvenni. Ez alól sajnos nem lehet kibúvót találni, így sajnos az Önök számára nem tudunk hitel ügyben segítetni!
2014.10.11.

Deák Ferenc István

Lakáskassza felhasználása

Somosi Sándor
Tisztelt Deák Ferenc István Úr! Segítségét kérném az ügyben, hogy az alábbiak vásárolhatók e lakáscélú felhasználásra: Gáz vízmelegítő, hűtőgép, mosógép, gáz fali melegítő, gáztűzhely. Várom szíves válaszát! Köszönöm szépen! Üdvözlettel: Somosi Sándor
Tisztelt Somosi Sándor!

Az ilyen jellegű műszaki cikkeket akkor fogadja el, ha ezek beépítettek. Nem mindenhol fogadják el aznban így sem. Amennyiben megmondja, hogy hol van lakáskasszája, akkor tudunk segíteni!
2014.10.08.

Deák Ferenc István

Fundamenta azonnali hitel – azonnali áthidaló kölcsön

Ginál Ervin
Tegye fel kérdését...Üdv Deák úr. Az lenne a kérdésem hogy hogyan igényelhetnék azonnali lakás hitelt a fundamentátol ? A lakás ára 9.000.000 ft a párommal a bruttó jövedelmünk 130-130.000 ft Van rá lehetőség ?
Tisztelt Ginál Ervin!

Törvényi szabályzás szerint jelenleg azonnali hitelt nem lehet igényelni. A Fundamenta lakáskasszánál (is) leglább 3 havi megtakarítási időszaknak el kell telnie, mielőtt megkaphatná a szerződéses összeget!
2014.09.14.

Deák Ferenc István

Nyugdíj előtakarékossági számla működése

Név Dr. Párizs Lajos
Tegye fel kérdését... Tisztelt Deák úr! 2011-ben nyúgdiíasként nyitottam NYESZ számlát.Az OTP-ben azt a tájékoztatást kaptam, hogy 2014. novemberében szüntethetem meg a számlát. Kérdésem az lenne, hogy erre az évre átutalhatok-e 500 ezer Ft-ot (dátum szerint meddig kell megtörténnie az átutalásnak), hogy igénybe vehessem a jövő évi SZJA bevallásnál a 20 % kedvezményt? Az ez évi befizetésemmel hogyan módosul a számla megszüntetésének dátuma? (2015-ben már nem kívánok átutalást eszközölni.) Válaszát megköszönve. Üdvözlettel: Párizs Lajos
Tisztelt Dr. Párizs Lajos!

Mivel Ön már nyugdíjas, ezért a NYESZ számlára való befizetései után nem tud adókedvezmányt igényelni.

Tisztelettel:
Deák Ferenc István
2014.09.09.

Deák Ferenc István

Lakás előtakarékosság kalkulátor

Igricz Norbert
Tisztelt Deák Ferenc! Szeretnék lakástakarékot kötni.viszont nem tudom,hogy melyiket válaszam Otp,Fundamenta vagy Erste?.20e ft-os 4 évre.Ebböl szeretnék kettöt kötni a barátnőmmel.A lejárat után egy kedvező hitelt felvenni.Néztem vannak számlanyitási akciók az Ersténél.Ami azért elég kecsegtető.Kedvezönek tünik bár nem tudom,hogy emellett megéri e ott kötnöm? Válaszát elöre is köszönöm. Tisztelettel:Igricz Norbert
Tisztelt Igricz Norbert!

Javasalom, hogy ezt a cikket olvassa el, ebben mindent leírtunk, amit 2014-ben a lakáskasszkról tudni érdemes. Így látatlanban nem tudok erre a kérdésre válaszolni, ahhoz szükség lenne még egy-két információra! Vegyes fel velünk a kapcsolatot és segítünk kiválasztani a legjobb lakáskasszát (természetesen ingyen)! 
2014.08.09.

Deák Ferenc István

Nyugdíj megtakarítások 2014-ben

Móricz Nóra
Tisztelt cím! Azzal a kérdéssel fordulok önökhöz ,hogy akinek nincs munkaviszonya ,és nem kap munkanélküli segélyt ,és ehhez hasonló juttatást ,az köthet e nyugdíj előtakarékosságot? Vagy milyen más lehetőségek vannak. És van e rá állami garancia? És számomra mi lenne a legjobb megoldás hosszú távra. Válaszukat előre is köszönöm! Rácz Lászlóné Móricz Nóra .
Kedves Rácz Láaszlóné Móricz Nóra!

A nyugdíj megtakarításoknak nem előfeltétele az Ön munkaviszonya, viszont ebben az esetben nem tud adókedvezményt kihasználni. Remélem sikerült kielégítő választ adni!
2014.08.07.

Deák Ferenc István

Fundamenta azonnali hitel – azonnali áthidaló kölcsön

Bajnok Éva
Tegye fel kérdését.. Kaphatunk e azonnali hitelt ha én gyesen vagyok a párom dolgozik?
Kedves Bajnok Éva!

A hiteltfelvételnél több kritériumnak is meg kell felelni. Az viszont jó hír, hogy a GYES, mint jövedelmet a bankok elfogadják. Ezek alapján nincs akadálya, hogy hitelt vegyenek fel. Amennyiben konkrét ajánlatot szeretne, akkor vegyes fel velünk a kapcsolatot, és megnézzük, hogyan tudunk Önnek segíteni!
2014.08.02.

Deák Ferenc István

Lakáskassza összehasonlítás 2016

Révay József
61 éves vagyok, és a feleségem is. Szeretnénk idén kötni 4 éves futamidőre havi 20000.- Ft befizetett összeggel valamilyen lakáskasszát úgy, hogy a futamidő végén legalább 3.000.000.- Ft összeghez jussak. lehetséges-e, és melyik banknál. Révay József
Tisztelt Révay József!

Természetesen tudunk Önnek olyan lakáskasszát ajánlani ahol 4 év múlva (ekkora megtakarítás mellett) 3 millió forint feletti összeghez juthatnak, érdemes ezt a cikket elolvasnia.
Ha elnyerte tetszését, kérjen tőlünk egy független tanácsadást!

2014.05.23.

Deák Ferenc István

Tetszett az írás?
Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

Kérdezzen Ön is!Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

Deák Ferenc István

Pénzügyi tanácsadó

Készséggel válaszol kérdéseire!

mobil: +36 70 942 0090
e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu