IDÉZET

"Ne azt tedd félre a megtakarításodba,
ami megmarad a költéseid után,
hanem költsd azt, ami megmarad
a megtakarításaid után."

- Warren Buffet

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

Kérdése van? BIZONYTALAN?

tegye fel kérdéseit szakembereknek!

 

Felelősségbiztosítás kalkulátor

Mészáros Lilla
Tisztelt Deák Ferenc István!
Érdeklődnék, hogy Önöknek milyen felelősségbiztosítása van? :)
Köszönöm!
Tisztelt Mészáros Lilla!
A mi felelősségbiztosítási szerződésünk a Generali Biztosítónál van :)

2011.08.06.

Deák Ferenc István

Kötelező Biztosítás kalkulátor 2011

Szilágyi Mária
Üdvözletem!
Ha az évfordulókór váltok kötelezőt, akkor pontosan mikortól él a szerződésem, úgy értve mivel tudom igazoni a rendőrnek, ha megállít? Köszönöm!
Tisztelt Szilágyi Mária!
A biztosítási törvény szerint, a KGFB szerződés kockázatviselése az ajánlat aláírásának pillanatától számítva már elkezdődik! Ezt egy esetleges igazoltatás esetén az aláírt ajánlattal általában elegendő igazolni, de az a biztos, hogyha a biztosítótól az elsődíjas csekk megérkezéséig kérünk egy külön erre szóló igazolást, így ezt már mindenki köteles elfogadni!
2011.08.05.

Deák Ferenc István

Vállalati vagyonbiztosítás kalkulátor

Deres Miklós
Üdvözletem!
Az után szeretnék érdeklődni, hogy tudom-e a vagyonbiztosítás évente fizetni? Köszönöm!
Tisztelt Deres Miklós Úr!
Természetesen a válllati vagyonbiztosítás díjfizetési ütemét Önnek lehetősége van éves gyakoriságban is megadni, ha ez vállalkozásának így könnyebb!
2011.08.05.

Deák Ferenc István

Biztosítás kalkulátor és biztosításkötés online

Kis András
Üdv! 
A befektetési kalkulátornál pontosan milyen hozamokkal számolnak és ezt mire alapozzák? Köszönettel: Kis András
Tisztelt Kis András!
Megtakarítási kalkulátorunk 10%-os éves átlaghozammal és 5%-os éves indexálással (értékkövetéssel) számol. A 10% éves hozam egy megfelelően kezelt unit-linked megtakaríás esetében csak szerény számítás hiszen ha körbenézünk a részvényalapok között, akkor láthatjuk, hogy nem egy közülük 10 évre visszamenőleg 14-16% éves átlaghozam felett teljesített. Ettől függetlenül látogatóinknak mi inkább a biztos kevesebbet számoljuk, mert úgy vagyunk vele, hogy inkább pozitív irányban legyen csalódás mint negatívban!
2011.08.04.

Deák Ferenc István

Kötelező Biztosítás kalkulátor 2011

Fekete Zsóka!
Tisztelt Deák Ferenc!
Online megkötöttem Önöknél a kötelezőmet, mi most a következő teendőm?
Tisztelt Fekete Zsóka!
Köszönjük, a kötést már látjuk rendszerünkben! A folyamat végén a rendszer megjelenítette Önnek az ajánlati nyomtaványokat, amelyeket kinyomtatva és aláírva kell postán eljuttatnia központi címünkre, amely a következő: Aquarius-Linked Kft, Budapest .1307, Pf.:29. Ezt mi legkésőbb másnap leadjuk a Biztosítóhoz és innentől kezdve Önnek már csak az első díjas csekket kell várnia! (A felmondási nyilatkozatot is kinyomtatja a rendszer, amelyet szintén mi juttajuk el a Biztosítóhoz!)
2011.08.03.

Deák Ferenc István

Csoportos életbiztosítás kalkulátor

Kovács László
Tisztelt Deák Úr!
Érdeklődnék, hogy csoportos életbiztosítás köthető-e eseti jelleggel csak egy bizonyos projekt időtartamára?
Köszönöm!
Tisztelt Kovács László Úr!
Természetesen határozott idejű csoprtos életbiztosítás kötésére is van lehetőség több biztosító esetében is! Bővebb információkért kérem töltse ki ajánlatkérőnket és munkatársaink 1 napon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!
2011.08.02.

Deák Ferenc István

Építés szerelés (épszer) biztosítás kalkulátor

Fenyvesi Olivér
Tisztelt konnyuhitel.hu!
Be lehet biztosítani olyan építkezést, amely lazább szerkezetű talajon, vagy földrengés, illetve földmozgások által veszélyeztetett terepen zajlik? Köszönöm!
Tisztelt Fenvyesi Olivér!
Az egyik biztosítói partnerünknél erre van lehetőség, de két dologra fel kell készülni: Egyrészt, hogy a pótdíj nem lesz alacsony,másrészt pedig, hogy biztosító csak akkor fog kártérítést nyújtani ha a biztosított bebizonyítja, hogy a  tervezésnél a földrengéskockázatot és a talajviszonyokat a helyi viszonyoknak megfelelően figyelembe vették és hogy magát az építkezést ennek megfelelően tervezték meg és kivitelezték!
 
2011.08.02.

Deák Ferenc István

Életbiztosítás kalkulátor

Farkas Katalin
Tisztelt Ferenc!
2005-ben kötöttem egy életbiztosítást, amelyet akkor havi 10.000 Ft-tal indítottam. A havi díj azóta 14.100 Ft-ra nőtt így kiszámoltam, hogy ez alatt a hat év alatt közel 900.000 Ft-ot befizettem. A lejárat 2015-ben van, de a levél amit a biztosítótól kaptam azt írja, hogy a biztosítási összegem a 10. év végén 1.172.000 Ft! Hogyan lehetséges az, hogy többet fizetek be mint amennyit avégén kapok???? Köszönöm!
Kedves Katalin!
Az Ön által tapasztalt probléma rengeteg olyan ügyfelünknél előfordult, akik régen megkötött szerződéssel rendelkeznek. Ezek a biztosítások ugyanis olyan mára elavult konstrukciók, amelyekben a kockázati díjrész nagyon drága, megtakarítási részt alig vagy nem is tartalmaznak így gyakorlatilag csak egy halál esetén lehet rájuk morbid mondon azt mondani, hogy "megérik a pénzüket". A futamidő végén éppen csak a befizetett díjat (vagy még azt sem) adjék vissza. Ilyen esetben az életbiztosítást díjmentesen felül szoktuk vizsgálni és ha van rá mód egy kedvezőbb konstrukcióba csoportosítjuk áta pénzt! Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat és kollégáink ismertetik a lehetőségeket Önnek!
2011.08.01.

Deák Ferenc István

Lakás előtakarékosság kalkulátor

Pál Adorján
Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy a lakástakarékpénztárnál van lehetőségem a kedvezményes hitelt előtörleszteni?
Tisztelt Pál Adorján!
Természetesen a lakáskasszáhpt tartozó lakáshitel a banki hitelekhez hasonlóan szintén előtörleszthető, ennek díját az akuális kondíciós listák tartalmazzák, néhány esetben pedig egyedileg kerül megállapításra!
2011.08.01.

Deák Ferenc István

Szállítmánybiztosítás kalkulátor

Nagy Lajos
Üdvözletem!
Mi a véleményük az Union szállítmánybiztosításáról? Köszönöm!
Tisztelt Nagy Lajos Úr!
Amennyiben a szerződés a cég igényeinek megfelelően, reális adatokkal és biztosítási összegekkel valamint minden lehetséges kockázatra kiterjedően van megkötve, akkor sznte bármelyik biztosító szállítmánybiztosítása megfelelő lehet! A tényleges különbséget a fizetendő díj, valamint a kárrendezés minősége határozza meg. Több ügyfelünk rendelkezik UNION-os szerződéssel és eddig még mindenki meg volt elégedve vele!
2011.07.11.

Deák Ferenc István

Tetszett az írás?
Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

Kérdezzen Ön is!Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

Deák Ferenc István

Pénzügyi tanácsadó

Készséggel válaszol kérdéseire!

mobil: +36 70 942 0090
e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu