IDÉZET

"Ne azt tedd félre a megtakarításodba,
ami megmarad a költéseid után,
hanem költsd azt, ami megmarad
a megtakarításaid után."

- Warren Buffet

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

Kérdése van? BIZONYTALAN?

tegye fel kérdéseit szakembereknek!

 

Életbiztosítás kalkulátor

Lakatos János
Tisztelt konnyuhitel!
Azt szeretném tudni, hogy melyik biztosítót ajánlja nekem életbiztosításhoz? Köszönöm!
Tisztelt Lakatos János!
Sajnos nincsen olyan,hogy legjobb biztosító, minden társaságnak vannak jó termékei és mindenkinek más lehet a jó az egyéni élethelyzetének, a céljainak és pénzügyi lehetőségeinek megfelelően! Éppen ezért arra kérem Önt, hogy töltse ki ajánlatkérőnket így kollágáink megismerik elképzelésiet és személyre szabott ajánlattal tudnak szolgálni Önnek!
2011.08.17.

Deák Ferenc István

Lakás előtakarékosság kalkulátor

Horváth Linda
Kedves Deák Ferenc István!
Lakáskassza esetén mi van abban az esetben ha megkötöm a szerződést 8 évre, de mondjuk a 7. évben találok magamnak lakást? Mennyi pénzt kapok akkor? köszönöm!
Kedves Horváth Linda!
A lakáskasszában lévő pénzhez és kamataihoz csak két időpontban lehet hozzáférni a futamidő felénél és a lejáratkor. Ha Ön a hetedik évben szeretne lakást venni az összes állami támogatást elbukja és csak a betéti kamatot kapja meg a befizetett pénzen felül!
2011.08.17.

Deák Ferenc István

CASCO biztosítás kalkulátor

Bálint Viktor
Tiszteletem! 
A kérdésem az lenne, hogy hitelre vettük az autónkat de szeretnénk a CASCO-nkat olcsóbbra cserélni! Viszonta hitelszerződésben benne van a casco! Ilyenkor mi a teendő?
Tiszlet Bálint Viktor!
A hitelszerződés csak magára a casco biztosítás meglétére kötelezhet, de azt nem szabályozhtaja, hogy Ön azt melyik biztosítónál köti meg. Ennek értelmében a szerződési évfordulón Ön jogosult a váltásra! Használja KGFB és CASCO együttkötési kalkulátrounkat a még alacsonyabb díjakért!
2011.08.14.

Deák Ferenc István

Hitelkalkulátor 2011

Garai Mariann
T.Honlap!
Hitelkalkulátorukkal kiszámítottam lakáshitelem törlesztőjét és majdnem 20 ezer forinttal kevesebb jött ki! Hogyan lehetséges ez mikor az akkor legkedvezőbb lakáshitelt ajánlották nekem? Köszönöm, Mariann
Tisztelt Garai Mariann!
A hitelkalkulátor a legrfissebb banki adatokkal számol,a banki hiteltermékek azonban az évek alatt egyre inkább korszerűsödnek és ennek megfelelően egyre kedvezőbb kamatokkal is érhetőek el. Ahhoz azonban,hogy bővebb felvilágosítást tudjak adni Önnek, konkrét adatokra is szükségem van a hiteleiről, ezért kérem töltse ki ajnálatkérő űrlapunkat és kollégáink 1 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!
2011.08.13.

Deák Ferenc István

Adósságrendező hitel ingatlanfedezet nélkül

Nyíri István
Tisztelt Deák Úr!
1200000 ft értékű személyi kölcsönömet, 2600000 ft-os autóhitelemet és egy 320000 ft-os áruhitelemet szeretném egy hitelként fizetni mert a majdnem 110.000 ft-os törlesztőt nem bírom már fizetni. Nettó 133000 ft-os fizetésem mellett mekkora hitelt kapok? Ingatlanfedezet nincs!
Tisztelt Nyíri István Úr!
Ingatlanfedezet hiányában sajnos adósságrendező hitel nem igényelhető,mert a személyi hitelek drágák, csak kis összegben vehetőek fel, így nem alkalmasak hitelkiváltásra! Amennyiben egy legalább 6 millió forint értékű ingatlanfedezetet be tudunk vonni az ügyletbe, akkor már számolhatunk jelzáloghitellel amely így Önnek 60.000 Ft körüli törlesztőrészletet jelentene 10 évre forint alapon!
2011.08.11.

Deák Ferenc István

munkanélküliség biztosítás kalkulátor

Mogyorósi Tibor
T. Aquarius-Linked Kft!
Mi van abban az esetben ha a munkanélküliség biztosítás fizetése alatt 3 hónap múlva kapok munkát? A maradék 6 hónapot is kifizetik?
Kedves Mogyorós Tibor!
A munkanélküliségi biztosítás szolgáltatása az újbóli munkába állás napjával, tehát az Ön esetében 3 hónap után megszűnik.A tört hónapra természetesen napi szintű biztosítási díj kerül kifizetésre. Innentől kedzve újra pedig kezdődik a várakozási idő és ennek letelte után a szerződés a következő képpen alakul: Ha a következő rendes felmondása esetén az új munkaviszonya nem nem áll fenn 12 hónapja, akkor a munkával töltött hónapokat a biztosítási összeg időszakos szüneteltetésének tekintik és a támogatás már csak a maradék 6 hónapra jár! Ha az új munkaviszonya pedig már legalább 12 hónapja fenn áll, akkor új biztosítási esemény kezdődik a maximális összegekkel és hónapokkal! 
2011.08.11.

Deák Ferenc István

Felelősségbiztosítás kalkulátor

Jári Ágnes
Tisztelt Szakértő!
Köthetek-e felelősségbiztosítást határozott időre?
Tisztelt Jári Ágnes!
Pontosan milyen felelősségbiztosításra gondol? Bizonyos biztosító társaságok esetében lehetőség van erre, de nem minden módozat esetében! További információért kérem töltse ki ajánlatkérőnket!
2011.08.10.

Deák Ferenc István

Építés szerelés (épszer) biztosítás kalkulátor

Hajdú Géza
Tisztelt Deák Ferenc István!
Építés szerelési biztosítást köthetek a saját családi házam építésének idejére is, vagy ezt csak vállalatok vehetik igénybe? Köszönöm!
Tisztelt Hajdú Géza!
Természetesen családi ház építése is bebiztosítható ún. ÉBF biztosítás keretében, amennyiben az alapterület nem nagyobb 500nm-nél illletve az építkezés nem tart tovább 2 évig! Bővebb információkért kérem kérje díjmentes ajánlatunkat!
2011.08.10.

Deák Ferenc István

Vállalkozói hitelkalkulátor

Soproni Máté
Tisztelt Cím!
Érdeklődnék, hogy egyéni vállalkozóknak milyen hitellehetőségek vannak! Köszönöm!
Tisztelt Soproni Máté!
Egyéni vállalkozók körében nagyon népszerű a fedezet nélküli is igényelhető Széchenyi Kártya, de ezen kívül számos hitellehetőség igénybe vehető a célok és lehetőségek függvényében. Kérem töltse ki ajánlatkérőnket, hogy kollégáink többet megtudjanak elképzeléseiről és segíthessenek Önnek az optimális vállalkozói hitelkonstrukció kiválasztásában!
2011.08.09.

Deák Ferenc István

Szállítmánybiztosítás kalkulátor

Herendi Gábor
Tisztelt Deák Ferenc István!
Mi a véleménye a vállalati vagyonbiztosításban foglalt szállítmány biztosításokról? Köszönöm!
Tisztelt Herendi Gábor!
A vállalati vagyonbiztosításokba foglalt szállítmánybiztosítási modul, a normál ügyféligények kielégítésére abszolut megfelel, azonban ha gyakoribb volumenű szállításról, egyedi rakományról, csomagolásról vagy speciális elvárásokról beszélünk akkor mindenképpen érdemes ezt önálló szállítmánybiztosítás keretein belül megvalósítani!
2011.08.06.

Deák Ferenc István

Tetszett az írás?
Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

Kérdezzen Ön is!Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

Deák Ferenc István

Pénzügyi tanácsadó

Készséggel válaszol kérdéseire!

mobil: +36 70 942 0090
e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu