IDÉZET

"Ne azt tedd félre a megtakarításodba,
ami megmarad a költéseid után,
hanem költsd azt, ami megmarad
a megtakarításaid után."

- Warren Buffet

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

Kérdése van? BIZONYTALAN?

tegye fel kérdéseit szakembereknek!

 

hajó biztosítás

Katona Árpád
Tiszzelt Deák Úr!
Fotós vagyok és a galériám, az előhívó berendezéseim, valamint minden kellékem a lakásomban van tárolva. A fényképezőim nagy értékűek viszont azokat munkámból adódan mindig magamnál hordom. Érdekelne, hogy van-e olyan biztosítás ami akkor is térít, ha mondjuk szállítás vagy munka közben történik valami sérülés a fényképezőkkel? Köszönöm!
Tisztelt Katona Árpád Úr!
Természetesen létezik olyan vagyonbiztosítás, amelynek keretében az üzleti célból használt lakóingatlanok valamennnyi ingósága teljes körűen bebiztosítható, ezen kívül külön záradékkal megoldható az értéktárgyak lakóterületen kívüli bebiztosítása is! Volt már az Önéhez nagyon hasonló ügyletünk, így biztos hogy Önnek is tudunk segíteni! Kérem töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat és kollégáink 1 munkanapon belül pontosítják elképzeléseit!
2011.08.26.

Deák Ferenc István

Szállítmánybiztosítás kalkulátor

Széles Boglárka
Kedves Ferenc!
Azt szeretném kérdezni, hogy eddig a Generalinál volt a cégünk szállítmánybiztosítása de sajnos idén elköltözik a cég nagyon nagy átalakulások vannak folyamatban. Mivel ezt gondolom úgyis jeleznem kellene a biztosító felé, gondoltam, hogy egyúttal bekérek több ajánlatot is! Milyen adatokra van szükségük az ajánlatkészítéshez? Köszönettel: Széles Boglárka
Kedves Széles Boglárka!
Kezdésnek elég, ha kitölti ajánlatkérőnket, ez csupán 2 percet vesz igénybe és ez alapján kollégáink már fel tudják venni Önnel a kapcsolatot a további teendőket illetően!
2011.08.26.

Deák Ferenc István

Lakás előtakarékosság kalkulátor

Hámori Antal
Tisztelt Deák Úr!
Lakástakarékpénztár megkötésén gondolkozom, de nem tudom, hogy az OTP-t vagy a Fundamentát válasszam. Ön melyiket ajánlja?
Tisztelt Hámori Antal!
A két szerződés között számottevő különbség nem nagyon van csak néhány kisebb feltételt tekintve tér el a kettő. Ügyfeleinik inkábba Fundamentát szokták választani, de ahhoz hogy felelősségteljesen tudjak Önnek ajánlan, ismernem kellene a pénzügyi lehetőségeit és céljait! Kéremtöltse ki ajánlatkérő árlapunkat, hogy kollégáink segíthessenek Önnek a választásban!
2011.08.24.

Deák Ferenc István

Hitelkalkulátor 2011

Elek Krisztián
T.Tanácsadó!
11.500 chf alapű hitelemet szeretném kedvezőbbre euró alapúra cserélni és a hitelkalkulátoruk szerint a mostani 240 ezer forintos törlesztőmet 180 ezer forintra le lehetne vinni. A kérdésem az, hogy milyen feltételek kell megfelelnem? Köszönöm!
Tiszelt Elek Krisztián Úr!
Valóban az euró alapú hitelkiváltás igen kedvező THM-ekkel érhető el, a legkedvezőbb kamatokat azonban kiemelkedő jövedelem igazolása mellett érhetjük el! Kérem töltse ki ajánlatkérőnket és kollégáink akkor személyre szabott ajánlattal tudnak Önnek szolgálni!
2011.08.23.

Deák Ferenc István

Vállalati vagyonbiztosítás kalkulátor

Tari Alexandra
Tisztelt Deák Úr!
Érdeklődnék, hogy ilyen céges vagyonbiztosítás köthető-e ékszerüzletre is? Köszönöm!
Tisztelt Tari Alexandra!
Természetesen kisvállalkozások is igénybe vehetik, a vállalati vagyonbiztosításokat, sőt náluk még talán jobban is indokolt mint a nagyobb cégek esetében, hiszen egy egy kár jobban a földhöz vághat egy kisebb céget. Nem is beszélve egy ékszerüzlet esetén fennáló betöréses lopás kockázatáról! Kérem töltse ki ajánlatkérőnket és kollégáink minden segítséget megadnak Önnek a legkedvezőbb ajánlat kiválasztásában!
2011.08.22.

Deák Ferenc István

Befektetéssel kombinált hitelkalkulátor

Kovács Ágnes
Kedves Deák Ferenc! Ami számomra a komibnált hitellel kapcsolatban kérdéses, hogy érdemes inkább a végén betörleszteni a megtakarított pénzt vagy pedig többször inkább a futamidő alatt? 
Kedves Kovács Ágnes!
Mindenképpen jobban megéri a futamidő vége felé egyszer betörleszteni, hiszen ebben az esetben a kamatos kamatnak van ideje felduzzasztania tőkét és akkor nyugodtan fektethetjük a pénzünket részvény túlsúlyos alapokba is. A futamidő alatti többszöri előtörlesztésnek az a legnagyobb baja, hogy pontosan a unit-linked megtakarítások legnagyobb előnyétől esünk el, a hosszútávú kamatos kamattól, viszont kétségtelenül megvan az az előnye is, hogy a havi törlesztőnk ha kis mértékben is de szakaszosan csökken.
2011.08.21.

Deák Ferenc István

hajó biztosítás

Porkoláb Zsolt
Tisztelt Deák Ferenc István Úr!
Hajóbiztosítást lehet kötni motorcsónakra is?
Köszönöm!
Tisztelt Porkoláb Zsolt Úr!
Természetesen van a piacon olyan Biztosító társaság akinél van lehetőség a motorcsónakot is bebiztosítani! A bővebb információkért azonban kéren töltse ki ajánlatkérőnket és munkatársaink 1 munkanapon belül segítenek Önnek!
2011.08.21.

Deák Ferenc István

Lakáslízing vagy lakáshitel? Melyik a jobb?

Fogas Károlyné
Lakáslízinget lehet igényelni ha még csak 1 hónapja dolgozom?
Kedves Fogas Károlyné!
Mind lakáshitel, mind pedig lakáslízing igényléséhez a bankok általában legalább 3 hónapos bejelentett munkaviszonyt kérnek, így javaslom, hogy    várjon 2 hónapot, de addig is kollégáink küldenek Önnek az e-mail címére egy bővebb tájékoztatót erről!
2011.08.20.

Deák Ferenc István

lakásbiztosítás kalkulátor

Király Henrik
Azt szeretném kérdezni, hogy a lakásbiztosítást mikor lehet felmondani? bármikor? Köszönöm!
Tisztelt Király Henrik!
Lakásbiztosítási szerződése felmondására vagy váltására az évfordulón van lehetősége, az évforduló előtt legalább 30 nappal írásos kérelem benyújtása mellett. Ezen kívül megszűnhet a szerződés érdekmúlással,amelyet szintén írásban kell igazolni valamint díjnemfizetéssel is ami legalább 3 hónapos fizetési hiány esetén lép fel!
2011.08.19.

Deák Ferenc István

Gépjármű flottabiztosítás kalkulátor

Ilosvai Árpád
Tiszteletem!
Elindítottam a kalkulátor flotta biztosításra, ezután mi a teendőm? Köszönöm!
Tisztelt Ilosvai Árpád!
Igénylése már meg is jelent rendszerünkben, amelyre kollégáink még ma válaszolni is fognak!
Köszönjük!
2011.08.19.

Deák Ferenc István

Tetszett az írás?
Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

Kérdezzen Ön is!Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

Deák Ferenc István

Pénzügyi tanácsadó

Készséggel válaszol kérdéseire!

mobil: +36 70 942 0090
e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu