IDÉZET

"Ne azt tedd félre a megtakarításodba,
ami megmarad a költéseid után,
hanem költsd azt, ami megmarad
a megtakarításaid után."

- Warren Buffet

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

Kérdése van? BIZONYTALAN?

tegye fel kérdéseit szakembereknek!

 

A lakáslízing igénylésének feltételei

Gáspár Katalin
Szép jó estét! Annyi lenne a kérdésem, hogy lakáslízingesekre is vonatkozik ez az új árfolyamrögzítés vagy azt csak a lakáshitelesek vehetik igénybe? Üdvözlettel: G.K.
Kedves Gáspár Katalin!
Mivel az árfolyamrögzítés feltétele, hogy az ingatlan az Ön tulajdonában legyen, ezért sajnos a lakáslízingelők nem vehetik igénybe ezt az áátmeneti könnyítési lehetőséget!
2011.09.12.

Deák Ferenc István

Csoportos életbiztosítás kalkulátor

Bertalan András
Tisztelt Tanácsadó!
Egy olyan speciális kérdésem lenne amelyet nem találtam meg az oldalon: Gondolom csoportos életbiztosítás csak rendesen bejelentett munkavállalókra köthető! Köszönöm!
Tisztelt Bertalan András!
A cégnek mindenképpen igazolni kell a Biztosító felé, hogy a munkavállalók valóban ott dolgoznak azonban et többféleképpen is történhet! Az erre vonatkozó bővebb információkat elküldtök az Ön által megadott e-mail címre!
2011.09.12.

Deák Ferenc István

Unit-linked kalkulátor

Cseh Krisztián
Üdvözlöm!
Nagyjából mekkora hozamokat lehet elérni egy ilyen unit-linked életbiztosítással?? Köszönöm!
Tisztelt Cseh Krisztián!
A hozam teljes mértékben attól függ, hogy mennyire szakszerűen zajlik az évek során a portóflió kezelés. Ezen kívül mivel a unit-linked egy alapvetően hosszú távú megtakarítási forma nincsen értelme a teljesítményét 10 éven belül vizsgálni. A múltbéli tapasztalatok és a jövőre vonatkozó óvtatos becslés alapján ügyfeleink éves 10-14% átlaghozamról stabilan beszámolhatnak!
2011.09.11.

Deák Ferenc István

CASCO biztosítás kalkulátor

Kőműves Ferenc
Kedves Ferenc!
Mit jelent az ha egy CASCO engedélyköteles? Előre is köszönöm válaszát!
Kedves Koműves Ferenc!
Néhány biztosító esetében az autó gyártmánya, kora,  felszereltsége vagy a rajta lévő hitel sajátosságai miatt csak külön engedéllyel köthető meg rá a CASCO szerződés!
2011.09.11.

Deák Ferenc István

Unit-linked kalkulátor

Mikola Endre
Tisztelt tanácsadó!
Az életbiztosításokra járó adókedvezmény jár-e a unit-lnkedre is????
Tisztelt Mikola Endre!
Az életbiztosításokra, így a unit-linked életbiztosításra járó adókedvezményt is 2010-ben eltörölték, így a tavalyi év volt az utolsó, amikor az éves befizetett díj 20%-át vissza lehetett igényelni adóvisszatérítés formájában!
2011.09.10.

Deák Ferenc István

lakásbiztosítás kalkulátor

Nagy Roland
Üdvözletem!
A kérdésem az lenne, hogy társas házas albérlet esetén kinek kell fizetnie a lakásbiztosítást?
Tisztelt nagy Roland!
Ez összetett kérdés. Társas házaknak szokott lenni társasházas lakásbiztosításuk minden lakásra, ezt a közös képviselőtől tudja megkérdezni. Ha van akkor elég az ingóságokat biztosítani, ha nincsen akkor az ingatlan önre eső részét is. Legtöbb esetben ezt a bérlő szokta vállalni, de meg kell nézni az albérleti szerződést, hogy van-e erre vonatkozó pont!
2011.09.10.

Deák Ferenc István

utasbiztosítás kalkulátor

Elekes Péter
Kedves Deák Ferenc István!
Csak biztosra szeretnék menni: utasbiztosítás esetén mi a teendőm, ha esetleg baj történik? Köszönöm!
Kedves Elekes Péter!
Ebben az esetben a biztosítási kötvényen szereplő asszisztencia szolgálatot kell haladéktalanul felhívnia, és a baleset körülményeit bejelentenie! Az asszisztencia szolgálat minden biztosító esetében 0-24 óráig és magyar nyelven hívható! Mindenképpen ezzel kezdje az intézkedést, mert a Biztosítók csak így fogják tudni az összes költségét kifizetni!
2011.09.10.

Deák Ferenc István

Lakáshitel igénylésének feltételei 2011

Szűcs Karina
Üdvözlöm!
Azt szeretnémkérdezni, hogy olvastam a honlapukon a befektetéssel kombinált lakáshitelről, és hogy ezt melyik banknál lehet igényelni mert ahol eddig voltam ott mind azt mondták hogy megszűnt!
Tisztelt Szűcs Karina!
Valóban a befektetéssel kombinált lakáshitelek mára a legtöbb kereskedelmi bank kínálatából eltűntek, azonban az általunk "látszat halasztásnak nevezett" konstrukcióval még mindig elérhető egy hasonló hatás, ráadásul az bármelyik bank bármelyik hitele mellé becsatolható! Amennyiben bővebb információra van szüksége küldünk egy részletes tájékoztatást erről!
2011.09.09.

Deák Ferenc István

Hitelkalkulátor 2011

Lázár Edit
Tisztelt Deák Ferenc Úr!
Sajnos olyan kellemetlen helyzetben vagyunk, hogy hiteleinket már 2 hónapja nem tudjuk rendesen fizetni és ehez lenne szükségümnk valami áthidaló megoldásra! Tud nekünk ebben segíteni?
Tiszteét Lázár Edit!
Sajnos nem fizetett vagy felmondott hitelt semelyik magyar bank nem vált ki, de a hitel nyújtó bankkal talán meg lehet egyezni, hogy valami egyéni könnyítést adjanak a meglévő hitelekkel kapcsolatban és amint egy fél év rendezett hitelmúlt már fenn áll, akkor meg lehet próbálmi egy olcsóbb bankhoz átvinni a kölcsön(öke)t!
2011.09.09.

Deák Ferenc István

Vállalkozói hitelkalkulátor

Horonyi Péter
Tisztelt Deák Ferenc István!
Érdeklődnék, hogy pályázati finanszírozással foglalkoznak-e, mert ez nem volt benne a szövegben!? Köszönöm!
Tisztelt Horonyi Péter!
Természetesen igen, a hazai pénzpiacon elérhető legtöbb vállalati finanszírozásban tudunk segíteni ügyfeleinknek! Kérem töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, hogy kollégáink megismerhessék elképzeléseit!
2011.09.09.

Deák Ferenc István

Tetszett az írás?
Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

Kérdezzen Ön is!Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

Deák Ferenc István

Pénzügyi tanácsadó

Készséggel válaszol kérdéseire!

mobil: +36 70 942 0090
e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu