IDÉZET

"Ne azt tedd félre a megtakarításodba,
ami megmarad a költéseid után,
hanem költsd azt, ami megmarad
a megtakarításaid után."

- Warren Buffet

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

Kérdése van? BIZONYTALAN?

tegye fel kérdéseit szakembereknek!

 

Devizahitel végtörlesztés

Kállai Rita
Tisztelt Aquarius-Linked Kft!
Milyen költségei vannak a végtörlesztésnek a bankom felé? Köszönöm!
Tisztelt Kállai Rita!
A devizahitel végtörlesztésre vonatkozó törvény nyíltan kimondja, hogy a bankok a hitel lezárásához kapcsolódó semmilyen költséget nem számolhatnak fel!
2011.10.01.

Deák Ferenc István

Adósságrendező hitel feltételei

Kelemen Gergely
Tisztelt Cím!
Érdeklődnék, hogy Aktív BAR lsitával lehetséges-e a hitelkiváltás Önöknél? Köszönöm a segítséget: Kelemen Gergely
Tisztelt Kelemen Gergely!
Aktív BAR listával sajnos egyetlen magyar bank sem ad semmilyen jelzáloghitelt, azonban legalább fél éve lezárt Passzív BAR listás státusszal már van némi mozgásterünk a hitelkiváltásra! Javaslom tehát, hogy ha van módja rá rendezze az adósságát és fél év múlva térjünk vissza az adósságrendezésre. Ha bármiben segíthetünk még kérem forduljon hozzánk bizalommal!
2011.09.24.

Deák Ferenc István

Vállalkozói hitelkalkulátor

Gellén Imre
Tisztelt Deák Úr!
Széchenyi kártyával kapcsolatban lenne kérdésem! Körülbelül mekkora hitelösszeget lehet felvenni? köszönöm!
Tisztelt Gellén Imre!
A legtöbb vállalkozói hitelhez hasonlóan a Széchenyi kártya esetén is a maximálisan felvehető hitelösszeget a cég éves nettó árbevételéhez kötik és annak - egyéni elbírástól függően - 5-10%-áig hiteleznek! Bővebb információért és ingyenes hitel előszűrését kérje díjmentes ajánlatunkat!
2011.09.17.

Deák Ferenc István

hajó biztosítás

Zöld Katalin
Tisztelt Aquarius-Linked Kft!
A hajó felelősségbiztosítás szintén törvényileg kötelező mint az autóknál? Köszönöm válaszát!
Tisztelt Zöld Katalin!
Igen, a magyar biztosítási törvények szerint kötelező felelősségbiztosítással kell rendelkeznie a vizijármű hajótulajdonosának, üzemeltetőjének az alábbi kategóriákban: vitorlás hajók, motorcsónakok, személy- és teherszállító hajók valamint úszó munkagépek!
2011.09.16.

Deák Ferenc István

Életbiztosítás kalkulátor

Magyar Ádám
Tiszteletem!
A jövőben tervezem hitel felvételét, és ehhez keresek életbiztosítást! Melyiket ajánlja nekem?
Tisztelt Magyar Ádám!
Hitel mellé a legjobb választás egy unit-linked alapú megtakarításos életbiztosítás, ez ugyanis nem csak Önt és családját biztosítja be az esetleges veszélyek ellen, de a megtakarítási résznek köszönhetően későbba hitelt is csökkentheti! Bővebb onformációért és a legjobb ajnlatért kérjük adja meg telefonszámát és kollégáink felkeresik Önt!
2011.09.15.

Deák Ferenc István

Befektetéssel kombinált hitelkalkulátor

Hetényi Gergő
Üdvözlöm! Kombi hitel felvételét tervezem és csak érdeklődök, hogy mekkora az a minimális összeg amellyel érdemes indítani a befektetést a hitel mellé? Válaszát köszönöm!
Tisztelt Hetényi Gergő!
A kombinált hitel mellé csatolt megtakarítás havi díját alapvetően 2 dolog határozza meg. Az első az Ön anyagi helyzete és pénzügyi lehetőségei, mert nagyon fontos, hogy a befektetés fizetése éveken át fenntartható legyen. A másik tényező pedig az, hogy elég nagy összeg legyen ahhoz, hogy ténylegesen lerövidítse a futamidőt. Ennek kiszámításához használja kombi hitel kalkulátorunkat. Végül pedig, a minimális díj a biztosítóknál általában havi 10.000 Ft, de ez csak a kisebb összegű hitelekhez elég%
2011.09.14.

Deák Ferenc István

Szabad felhasználású hitel kalkulátor

Báthori András
T. Uram!
Az érdekelne, hogy 1300000 értékű pesti ingatlanra 83000-es jövedelemmel mekkora összeget kaphatok?Köszönöm!
Tisztelt Báthori András!
Az fedezeti ingatlan a forgalmi érték maximum 75%-áig terhelhető, azonban jobb ha számításba vesszük azt is, hogy a válság alatt a banki értékbecslők inkább alulbecsülik az ingatlanok árát 10-30%-kal. Ha tehát egy 11 millió forintos értéket veszünk alapul, akkor kötülbelül 8 millió forint a maximálisan felvehető hitelösszeg, de a pontos számokért kérem töltse ki ajánlatkérőnket, és kollégáink 1 munkanapon belül kiszámolják Önnek a reális lehetőségeket!
2011.09.14.

Deák Ferenc István

munkanélküliség biztosítás kalkulátor

Szederkényi Péter
Tisztelt Deák Ferenc István!
Azt szeretném kérdezni, hogy a munkanélküliség biztosítás ugye csak rendes felmondás esetén fizet? Mit lehet tenni, akkor hogy ha a munkáltató csak közös megegyezéssel tud felmondatni?
Kedves Szederkényi Péter!
Mint a nevében is benne van a "rendes felmondás" az elbocsátás alap esete. Ez az amikor a munkáltató írásos közlés és indoklás valamint végkielégítés mellett felszólítja a munkavállalót a felmondásra. Ettől jogilag csak két esetben lehet eltérni: Az egyik a rendkívüli vagy fegyelmivel történő felmondás ehhez azonban mindenképpen bizonyítható munkavállalói hiba kell (ittasság, kábítószer, súlyos mulasztás). A másik eset a közös megegyezés amelyet akkor szoktak eszközölni a munkáltatók amikor szeretnék megúszni a végkielégítés kifizetését. De mint ahogy ennek is benne van a nevében, csak mindkét fél beleegyezése esetén jelenthet megoldást. A tanácsunk tehát, hogy egyszerűen ne írja alá a közös megegyezéssel történú felmondást, így a főnöke kénytelen rendes felmondással elbocsátani Önt! 
2011.09.14.

Deák Ferenc István

Vállalati vagyonbiztosítás kalkulátor

Andrássy Antal
Tisztelt Deák Úr!
12 főt foglalkoztató irodacikkeket gyártó cégem van. Nem tudom, hogy egy ekkora céggel még meg tudom-e köti online a szerződést! Köszönettel: Andrássy Antal
Tisztelt Andrássy Antal Úr!
Valószínűleg az Ön cége még nem olyan nagy (bár az árbevételt nem ismerem), hogy a vállalati vagyonbiztosítást ne tudná online megkötni, de ha igényli munkatársaink díjmentesen is segíthetnek a megfelelő ajánlat kiválasztásában! Az ajánlatkérő űrlap második lépésében választhatja ki, hogy maga szeretné ntézni a biztosítást vagy munkatársaink segítségét kéri ehhez!
2011.09.14.

Deák Ferenc István

Szabad felhasználású hitel kalkulátor

Mézes Károly
T. Ügyintéző!
49 évesen maximum mennyi időre vehetek fe lhitelt? Válaszát köszönöm!
Tisztelt Mézes Károly Úr!
A legtöbb magyar bank esetében a jelzáloghitelnek az adós 70 vagy legfeljebb 75 éves le kell járnia, azonban van olyan bankpartnerünk is aki több adós esetén a fiiatalabb életkorához viszonyítja a maximális futamidőt. Ha tehát egyedül tervezi a hitelfevételt akkor legfeljebb 26, ha pedig egy fiatalabb adóstárssal akkor akár 35 évre is kitolhatja a futamidőt!
2011.09.13.

Deák Ferenc István

Tetszett az írás?
Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

Kérdezzen Ön is!Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

Deák Ferenc István

Pénzügyi tanácsadó

Készséggel válaszol kérdéseire!

mobil: +36 70 942 0090
e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu