A legjobb törlesztők!

1.000.000 Ft 20 évre havi 8.765 Ft
5.000.000 Ft 20 évre havi 41.927 Ft
10.000.000 Ft 20 évre havi 80.126 Ft
15.000.000 Ft 20 évre havi 121.765 Ft
20.000.000 Ft 20 évre havi 158.236 Ft

Keressen minket!
Kövessen minket Facebook-on! Kövessen minket Twitteren is! Iratkozzon fel RSS csatornánkra! Írjon nekünk! Tegyen be minket a kedvencei közé!

office@grantis.hu

KÉRJE
DÍJMENTES
AJÁNLATUNKAT!
Ajánlatkérés
Tovább
Visszahívás kérés
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES HITEL TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!FIZESSEN KEVESEBBET HITELEIRE!

HITELKIVÁLTÁS, ADÓSSÁGRENDEZÉSAz egyes kereskedelmi bankok által kínált hiteltermékek havi törlesztoi között akár több tízezer forintos különbségek is lehetnek! Vizsgáltassa felül Ön is hiteleit díj- mentesen és maradjon több pénz a zsebében!

LAKÁSHITEL Egyszerűen!

Lakáshitel, Lakáslízing, HitelkalkulatorÖnnek is fontos, hogy lakáshitelét a leheto legkönnyebben és akadályok nélkül kapja meg? A legkedvezobb törleszto és az ingyenes eloszurés mellett az is lényeges, hogy a havi részlet hosszútávon is fix maradjon?

NYUGDÍJHELYZET 2014-BAN!

NYUGDÍJ ELOTAKARÉKOSSÁGÖn meg tudna élni a fizetése feléből?! A 2010-es magánnyugdíjpénztár államosításnak köszönhetően a magyar nyugdíjrendszer súlyos és végleges válságba került, ezért mindenkinek, aki legalább a fizetésével megegyező nyugdíjat szeretne elotakarékoskodnia kell!

OLCSÓBB BI ZTOSÍTÁSOK!

INGYENES PÉNZÜGYI ELEMZÉSA különbözo biztosítási szerzodések (KGFB, CASCO, Lakásbiztosítás, Életbiztosítás, Vállalati vagyonbiztosítás) felülvizsgálatai során kollégáink 10-bol 7-szer találnak a meglévonél olcsóbb szerzodést! Lehet, hogy Ön is többet fizet a szükségesnél?

Hírek

Vigyázzunk gyermekünkre! Egyre kevesebbet ér az állami balesetbiztosítás

2013.09.24.

Az állam ugyan minden 3 és 18 éves kor közötti gyermeknek balesetbiztosítást nyújt, de a térítési összeg önmagában olyan csekély, hogy valódi segítséget nem jelent.

Cikkek

Mit jelent a megtakarítás?

2013.07.17.

A megtakarítást gyakran hajlamosak vagyunk összekeverni a spórolással, pedig ez két különálló fogalom. Spórolhatunk azon, ha az olcsóbb terméket vesszük meg vagy a kedvező árú szolgáltatást igényeljük. Ezzel szemben a megtakarítás egy olyan tudatos cselekvéssorozat, ami lehetővé teszi, hogy a jövőnkre pénzügyi szempontból is felkészüljünk. Megtakarítani jellemzően úgy tudunk, ha jövedelmünk egy részéről anyagi tartalékképzés céljából lemondunk vagy átcsoportosítjuk azt. Az ember életében több olyan esemény is várható, amely tartalékolást kíván meg. Ilyen lehet a lakásvásárlás, a gyermek életkezdésének elősegítése és a nyugdíjra való felkészülés is.

Bejegyzések

Cafeteria másképp: Fizesse a cége a lakáshitelét!

2015.01.27.

2015-ben egy olyan lehetőség áll Ön előtt, mint eddig még soha. Választhatja béren kívüli juttatásként, hogy munkáltatója fizesse az Ön lakáshitelének a törlsztését. Olvassa el cikkünket, hogy minden részletet pontosan megismerjen!