IDÉZET

"Ne azt tedd félre a megtakarításodba,
ami megmarad a költéseid után,
hanem költsd azt, ami megmarad
a megtakarításaid után."

- Warren Buffet

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Ezekkel a megtakarításokkal csikarhatunk ki pénzt az államtól

Utolsó módosítás: 2016.01.08.

Olvassa végig, hogy milyen sok olyan pénzügyi szolgáltatás van, amelyre állami támogatást, vagy adókedvezményt tudunk igénybe venni. Ha már sokat adózunk, akkor törekedjünk arra, hogy minél többet vissza is vegyünk belőle!


Hozzászólás (0)

Az életbiztosítás, mint gyermek megtakarítás

Utolsó módosítás: 2014.10.10.

Sorozatunk újabb megállójához érkeztünk, amiben megvizsgáljuk, hogy a különböző pénzügyi konstrukciók hogyan funkcionálnak, mint gyermek megtakarítások. Ezóttal az életbiztosításokon a sor, hogy bizonyítsanak, de vajon sikerül? A választ a cikkben találja!


Hozzászólás (0)

A TBSZ számla, mint gyerek megtakarítás

Utolsó módosítás: 2014.10.09.

Sokan sokféle módszert megvizsgálnak, hogy gyermekük számára megtalálják a legjobb megtakarítást. Az egyik ilyen próbálkozás lehet akár a TBSZ számla is. Most a dolgok mélyére nézünk, és megvizsgáljuk, hogy ez mennyire hatékony.


Hozzászólás (0)

A lakáskassza, mint gyermek megtakarítás

Utolsó módosítás: 2014.10.07.

Egy közelmúltban végzett számítás szerint az emberek a legnagyobb kihívásnak azt tekintik az életükben, hogy miként tudnak saját lakást szerezni. Ez arra ösztökélt minket, hogy megnézzük, hogy gyermekeinknek hogyan tudunk ebben segíteni. Nézze meg mire jutottunk!


Hozzászólás (0)

Melyik megtakarítást válasszam gyermekemnek?

Utolsó módosítás: 2014.09.15.

Biztos Ön is sokat gondolkozik azon, hogy melyik gyermek megtakarítás lenne a legahtékonyabb szeme fényének. Ez arra inspirált minket, hogy írjunk egy olyan összehasonlító cikket, amiben megtalálja a jelentősebb gyermek megtakarításokat. A részleteket a cikkben találja!


Hozzászólás (0)

Lakáskassza gyerekeknek

Utolsó módosítás: 2014.09.02.

Jelenleg olyan világot élünk, ahol szinte mindenki saját lakást szeretne szerezni lehetősleg minél előbb. Van, aki már a gyermekét is ebben szeretné a leginkább támogatni, és ilyenkor felmerül bennünk, hogy indítsunk a gyermeknek egy lakáskasszát. De vajon mikor érdemes ezt elindítani? Minden esetben jól jár vele a gyermekünk? A kérdés adott, a választ a cikkben megtalálja!


Hozzászólás (0)

Gyermek előtakarékosság: Mennyibe kerül a diploma 2014-ben?

Utolsó módosítás: 2014.04.10.

Jó szokásunkhoz híven most is a számokat, a konkrétumokat helyeztük a középpontba. Egy felmérés segítségével bemutatjuk, hogy mennyibe kerül 2014-ben egy diplomát megszerezni, és hogy a későbbek folyamán mire érdemes felkészülnünk.


Hozzászólás (0)

Gyermek életbiztosítás

Utolsó módosítás: 2014.04.09.

"A gyerekekért mindent" tartja a mondás. Ezzel nem vitatkozunk, sőt ebben próbáljuk meg segíteni Önt ezzel a cikkel. Egy későbbi nagyobb anyagi terhet szeretnénk levenni az Ön válláról, hogy ha úgy alakul, akkor gyermeke nagyon magas színvonalú orvosi ellátásban részesüljön, és idővel tudjon egyetemre is menni.


Hozzászólás (0)

Gyermek megtakarítás 2014

Utolsó módosítás: 2014.03.18.

Megnéztük a 2014-es évben hol indíthatunk gyermek megtakarítást, és hogy mik a legfőbb tudnivlók ezekkel kapcsolatban. Sőt ebben a bejegyzésben leírjuk a gyermek megtakarítások első számú szabályát is. Érdemes figyelmesen elolvasni!


Hozzászólás (0)

Megtakarítás újszülöttnek

Utolsó módosítás: 2014.03.18.

A gyermek megtakarításoknál csak az újszülött megtakarítások lehetnek az eredményesebbek. Hogy mi a különbség? Szeretné tudni, hogy mennyit nyerhet azzal ha gyermeke 1 éves korában már él a gyermek megtakarítási programja? Ez a cikk Önnek szól, jó szokásunkhoz híven konkrét számításokat is készítettünk.


Hozzászólás (0)
Tetszett az írás?
Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »