IDÉZET

"Ne azt tedd félre a megtakarításodba,
ami megmarad a költéseid után,
hanem költsd azt, ami megmarad
a megtakarításaid után."

- Warren Buffet

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Lakáskassza vagy bankszámla?

Utolsó módosítás: 2014.10.08.

Sokan félnek elköteleződni egy rendszeres díjas megtakarítás mellett, még akkor is, ha lakásra gyűjtenek! Mi most pont ezért kiszámoltuk, hogy még akkor is jobban jár egy lakáskasszával, ha esetleg feltöri a megtakarítást! A részletekért olvassa el a cikket, akár több mint 500.000 forintot nyerhet!


Hozzászólás (0)

A lakáskassza, mint gyermek megtakarítás

Utolsó módosítás: 2014.10.07.

Egy közelmúltban végzett számítás szerint az emberek a legnagyobb kihívásnak azt tekintik az életükben, hogy miként tudnak saját lakást szerezni. Ez arra ösztökélt minket, hogy megnézzük, hogy gyermekeinknek hogyan tudunk ebben segíteni. Nézze meg mire jutottunk!


Hozzászólás (0)

Lakáskassza kedvezményezett

Utolsó módosítás: 2014.09.10.

Az oly népszerű lakáskasszákkal általában egy jelentős probléma szokott jelentkezni, az hogy egy ember maximum havi 20.000 forintot tud félretenni. Ez azt jelenti, hogy az embereknek többet kell várniuk, hogy saját lakéshoz jussanak, még akkor is, ha több pénzt is félre tudnának tenni. Van azonban egy jó megoldás, hogy egyszerre akár 2-3-5-7 lakáskassza fusson egyidejűleg. A megoldást a cikkben találja!


Hozzászólás (0)

Lakáskassza előhitel 2014 második felében

Utolsó módosítás: 2014.09.09.

Országunkban a legtöbb felnőtt elsődleges célja, hogy minél hamarabb beköltözhessen a saját lakásába. A minél hamarabb azt jelenti, hogy még a lakáskassza megtakarítási idejének a végét sem sikerült megvárni. Régebben ez bevett szokás volt, most azonban valami megváltozott. Nézze meg, hogy mi történt az előhitellel, vagy másik nevén áthidaló kölcsönnel!


Hozzászólás (0)

Lakáskassza futamidők

Utolsó módosítás: 2014.09.03.

Magyaroországon az egyik legnépszerűbb lakás megtakarítást a lakáskassza jelenti. Valószínűleg az állami támogatás, és a relatív rövidebb futamidők teszik nagyon vonzóvá a lakáscéllal rendelkező ügyfelek számára. Nézze meg pontosan milyen futamidőkről is beszélünk az egyes lakáskasszák esetén!


Hozzászólás (0)

Lakáskassza gyerekeknek

Utolsó módosítás: 2014.09.02.

Jelenleg olyan világot élünk, ahol szinte mindenki saját lakást szeretne szerezni lehetősleg minél előbb. Van, aki már a gyermekét is ebben szeretné a leginkább támogatni, és ilyenkor felmerül bennünk, hogy indítsunk a gyermeknek egy lakáskasszát. De vajon mikor érdemes ezt elindítani? Minden esetben jól jár vele a gyermekünk? A kérdés adott, a választ a cikkben megtalálja!


Hozzászólás (0)

Nyugdíjbiztosítás adójóváírás

Utolsó módosítás: 2014.04.07.

Egy igázan előnyös üzletről esik szó ebben a bejegyzésben. Tudta, hogy szerezhet akár 20% többletet is egy nyugdíjbiztosítás elindításával? És azt tudta, hogy egy a 20%, inkább 30,22%. Higyjen nekünk ez pusztán matematika, és a megfejtésért csak ezt a rövid cikket kell elolvasnia.


Hozzászólás (0)

Lakásfinanszírozás több lépésben

Utolsó módosítás: 2014.04.07.

A XXI. század számos lehetőséget rejteget számunkra. Komoly prevenciós gondolkodással, és pénzpiaci ismerettel nagyon költséghatékony megoldásokat tudunk választani, kombinálni. Önt érdekli, hogyan tud kifizetni egy 20 éves hitelt 10 év alatt, úgy hogy Önnél marad a hitel törlesztésre számt összeg negyede? Ez az Ön cikke, ha igennel válaszolt


Hozzászólás (0)

Lakáskassza összehasonlítás 2016

Utolsó módosítás: 2014.01.20.

2014-ben beszállt a lakáskasszák közé az Aegon is, így már 4 helyen van lehetőségünk indítani. A 4 hely az Aegon, az Erste, a Fundamenta, és az OTP. Mi most összehasonlítottuk mind a négyet minden szempontból. Sok-sok képpel és táblázattal tarkított bejegyzésünket semmiképpen ne hagyja ki.


Hozzászólás (1)

Lakás előtakarékosság

Utolsó módosítás: 2012.05.07.

2012-ben már végleg eltántek a piacról az önerő nélküli lakáshitelek, így mindenkinek aki ingatlanhoz szeretne jutni, a vételár legalább egynedével megegyező saját erővel kell rendelkeznie. Az önerő összegyűjtése pedig évek alatt történő gondosan megtervezett lakás előtakarékossággal a legegyszerűbb.


Hozzászólás (1)
Tetszett az írás?
Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »