IDÉZET

"Ne azt tedd félre a megtakarításodba,
ami megmarad a költéseid után,
hanem költsd azt, ami megmarad
a megtakarításaid után."

- Warren Buffet

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Befektetés gyermekeknek 2. rész

Utolsó módosítás: 2014.01.17.

5 részes sorozatunk második részében utána jártunk, hogy a TBSZ számlát hpgyan tudjuk gyermek célú megtakarításra használni. Kicsit "fapados" megoldás ez, de teljeskörű pénzügyi lehetőségek megmutatása miatt ez sem maradhatott ki. Olvassa el a cikket, addig mi megírjuk az izgalmasnak ígérkező 3. részt.


Hozzászólás (0)

Újszülött megtakarítás

Utolsó módosítás: 2014.01.13.

Egy 5 menetes virtuális boksz mérkőzés keretein belül megvesenyeztettük a Start számlát, és a biztosítói gyermek megtakarítási programot. A végeredményért és a győztes ajánlatért tekintse meg cikkünket.


Hozzászólás (0)

Életbiztosítás adókedvezménye

Utolsó módosítás: 2014.01.13.

Összegyűjtöötük egy helyre azokat az a kihasználható adókedvezményeket, amelyek az életbiztosításokra vonatkoznak, és arra jutottunk, hogy az életbiztosítások a legjobban támogatott pénzögyi konstrukciók, olvassa végig Ön is, nehogy kihasználatlanul hagyjon egy lehetőséget.


Hozzászólás (0)

Nyugdíjcélú életbiztosítás

Utolsó módosítás: 2014.01.13.

Megnéztük milyen biztosítások alkalmasak nyugdíjcélra, és az 5 leggyakrabban flmerülú kérdést meg is válaszoltuk. Amennyiben az Önben felmerőlú kérdést nem sikerült megválaszolni, akkor keresse meg szakértpnket, aki készséggel áll az Ön rendelkezésére.


Hozzászólás (0)

A nyugdíjbiztosítás adókedvezménye számokban

Utolsó módosítás: 2014.01.09.

Konkrétan megnéztük, hogy mennyivel járunk anyagilag jobban egy nyugdíjbiztosítással, mint egy befektetési alapokhoz kötött életbiztosítással. A számok minket is megdöbbentettek. Kinek nem kell plusz 9 millió forint?


Hozzászólás (0)

Nyugdíj előtakarékosság törvény

Utolsó módosítás: 2014.01.09.

Kielemeztük, hogy milyen törvényi szabályzásra kell figyelni az állami nyugdíjjal, a NYESZ-szel és az új nyugdíjbizosítással kapcsolatban, az aktuális változások szerint. Komoly és életünket nagy mértékben befolyásoló döntések születtek, a részletekért olvassa el cikkünket.


Hozzászólás (0)

Nyugdíj előtakarékosság hozama

Utolsó módosítás: 2014.01.09.

Megnéztük, hogy a 3 államilag támogatott nyugdíj megtakarítási forma és a TBSZ számla várhatóan mekkora nyereséget érhet el számunkra. Illetve mindegyikhez atunk is egy-egy ajánlást, hogy mikor javasoljuk. Bővebben a cikkben megtalál minden fontos információt


Hozzászólás (0)

Nyugdíj tanácsadás

Utolsó módosítás: 2014.01.06.

Megnéztünk 3 élethelyzetetben lévú embertípust és azt, hogy ezekben a különböző élethelyzetekben kinek milyen nyugdíj előtakarékosságot, vagy előtakarékosságokat érdemes választania. Így írunk mind a NYESZ-ről, mind az önkénted nyugdíjpénztárról és még a nyugdíjbiztosításról is.


Hozzászólás (0)

Befektetés gyermekeknek 1. rész

Utolsó módosítás: 2014.01.06.

Ez az első része 5 részes sorozatunknak, ami a gyermekek életkezdéséhez szükséges befektetéseket fogja össze. Ez a rész kimondottan az új Start-számláról szól, és megmutatjuk, hogy kinek ajánljuk. Továbbá részletezzük az előnyeit és a hátrányait is.


Hozzászólás (0)

Nyugdíjbiztosítás adókedvezménye 2014-ben

Utolsó módosítás: 2013.12.18.

Utánajártunk annak, hogy mit várhatunk el az új, az állam által is támogatott nyugdíjbiztosításról. Mekkora adókedvezményeket vehetünk igénybe, mire kell, hogy szolgáltasson. Ha végigolvassa a cikket, mindent megtud az üzleti Biztosítóknál vezetett nyugdíjbiztosításról.


Hozzászólás (0)
Tetszett az írás?
Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »