IDÉZET

"Ne azt tedd félre a megtakarításodba,
ami megmarad a költéseid után,
hanem költsd azt, ami megmarad
a megtakarításaid után."

- Warren Buffet

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Ezekkel a megtakarításokkal csikarhatunk ki pénzt az államtól

Utolsó módosítás: 2016.01.08.

Olvassa végig, hogy milyen sok olyan pénzügyi szolgáltatás van, amelyre állami támogatást, vagy adókedvezményt tudunk igénybe venni. Ha már sokat adózunk, akkor törekedjünk arra, hogy minél többet vissza is vegyünk belőle!


Hozzászólás (0)

Az életbiztosítás, mint gyermek megtakarítás

Utolsó módosítás: 2014.10.10.

Sorozatunk újabb megállójához érkeztünk, amiben megvizsgáljuk, hogy a különböző pénzügyi konstrukciók hogyan funkcionálnak, mint gyermek megtakarítások. Ezóttal az életbiztosításokon a sor, hogy bizonyítsanak, de vajon sikerül? A választ a cikkben találja!


Hozzászólás (0)

A TBSZ számla, mint gyerek megtakarítás

Utolsó módosítás: 2014.10.09.

Sokan sokféle módszert megvizsgálnak, hogy gyermekük számára megtalálják a legjobb megtakarítást. Az egyik ilyen próbálkozás lehet akár a TBSZ számla is. Most a dolgok mélyére nézünk, és megvizsgáljuk, hogy ez mennyire hatékony.


Hozzászólás (0)

Lakáskassza vagy bankszámla?

Utolsó módosítás: 2014.10.08.

Sokan félnek elköteleződni egy rendszeres díjas megtakarítás mellett, még akkor is, ha lakásra gyűjtenek! Mi most pont ezért kiszámoltuk, hogy még akkor is jobban jár egy lakáskasszával, ha esetleg feltöri a megtakarítást! A részletekért olvassa el a cikket, akár több mint 500.000 forintot nyerhet!


Hozzászólás (0)

Melyik megtakarítást válasszam gyermekemnek?

Utolsó módosítás: 2014.09.15.

Biztos Ön is sokat gondolkozik azon, hogy melyik gyermek megtakarítás lenne a legahtékonyabb szeme fényének. Ez arra inspirált minket, hogy írjunk egy olyan összehasonlító cikket, amiben megtalálja a jelentősebb gyermek megtakarításokat. A részleteket a cikkben találja!


Hozzászólás (0)

Lakáskassza kedvezményezett

Utolsó módosítás: 2014.09.10.

Az oly népszerű lakáskasszákkal általában egy jelentős probléma szokott jelentkezni, az hogy egy ember maximum havi 20.000 forintot tud félretenni. Ez azt jelenti, hogy az embereknek többet kell várniuk, hogy saját lakéshoz jussanak, még akkor is, ha több pénzt is félre tudnának tenni. Van azonban egy jó megoldás, hogy egyszerre akár 2-3-5-7 lakáskassza fusson egyidejűleg. A megoldást a cikkben találja!


Hozzászólás (0)

Lakáskassza előhitel 2014 második felében

Utolsó módosítás: 2014.09.09.

Országunkban a legtöbb felnőtt elsődleges célja, hogy minél hamarabb beköltözhessen a saját lakásába. A minél hamarabb azt jelenti, hogy még a lakáskassza megtakarítási idejének a végét sem sikerült megvárni. Régebben ez bevett szokás volt, most azonban valami megváltozott. Nézze meg, hogy mi történt az előhitellel, vagy másik nevén áthidaló kölcsönnel!


Hozzászólás (0)

Lakáskassza futamidők

Utolsó módosítás: 2014.09.03.

Magyaroországon az egyik legnépszerűbb lakás megtakarítást a lakáskassza jelenti. Valószínűleg az állami támogatás, és a relatív rövidebb futamidők teszik nagyon vonzóvá a lakáscéllal rendelkező ügyfelek számára. Nézze meg pontosan milyen futamidőkről is beszélünk az egyes lakáskasszák esetén!


Hozzászólás (0)

Nyugdíjbiztosítások a gyakorlatban

Utolsó módosítás: 2014.05.20.

2014.01.01-től lehet kötni államilag támogatott nyugdíjbiztosítást, ami egy ideális nyugdíj előtakarékosság lehet sokunk számára. Arra azonban figyeljünk,hogy az állami támogatás nem teszi egyformává a nyugdíjbiztosításokat, ugyanolyan különbségek vannak közöttük, mint a sima befektetéses életbiztosítások között. Íme, erre érdemes odafigyelni:


Hozzászólás (0)

A nyugdíj előtakarékosság állami támogatása

Utolsó módosítás: 2014.05.20.

Nehéz magunknak megfelelő nyugdíjbiztosítást választani, hiszen sok opciót kell megvizsgálnunk. Ilyenkor az elsődleges szempont, hogy igényelehtünk-e rá adókedvezményt, vagy sem. Nálunk azok a nyugdíj előtakarékosságok kerültek bele ebbe a cikkbe, amelyekre igen:


Hozzászólás (0)
Tetszett az írás?
Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »