A legjobb törlesztők!

1.000.000 Ft 20 évre havi 8.765 Ft
5.000.000 Ft 20 évre havi 41.927 Ft
10.000.000 Ft 20 évre havi 80.126 Ft
15.000.000 Ft 20 évre havi 121.765 Ft
20.000.000 Ft 20 évre havi 158.236 Ft

Keressen minket!
Kövessen minket Facebook-on! Kövessen minket Twitteren is! Iratkozzon fel RSS csatornánkra! Írjon nekünk! Tegyen be minket a kedvencei közé!

office@grantis.hu

KÉRJE
DÍJMENTES
AJÁNLATUNKAT!
Ajánlatkérés
Tovább
Visszahívás kérés
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES HITEL TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

Az ügyintézés folyamata

az érdeklődéstől a megoldásig.

1. kapcsolatfelvétel

Visszahívás kérés: A jobb felső sarokban lévő visszahívás kérő gomb megnyomása után, nevének, e-mail címének, telefonszámának, valamint a visszahívás tárgyának megadását követően kollégáink 1 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot! Ez a funkció akkor lehet hasznos, ha épp nincsen ideje hosszabb ajánlatkérést megfogalmazni, vagy ha a telefonon történő megkeresést preferálja a leginkább.

Ajánlat kérés: A visszahívás kérő gomb felett található. Rövid kérdőívünk segítségével Ön minden olyan adatot megad, amire egy konkrét ajánlat elkészítéséhez nekünk szükségünk van. Az adatok elküldése után 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, és ha szükség van rá pontosítjuk az információkat is, ezt követően kerülhet sor egy személyes találkozóra. A találkozón természetesen ezúttal is készül egy részletes igényfelmérés, ám ezen felül az Ön által megadott adatok alapján már egy személyre szabott ajánlat is megtekinthető. Ez az ajánlatkérés általunk leginkább kedvelt formája, hiszen erre már konkrét számadatokkal is tudunk válaszolni. Fontos megemlíteni, hogy ajánlatunk díjmentesen kérhető és mindenféle további kötelezettségektől mentes!

Üzenetküldés: Az oldal bal oldalán a megsoztási ikonok mellett, a borítékra kattintva elérhető egy üzenetüldő űrlap, amelyen keresztül szintén kérhet tőlünk ajánlatot, de kérdéseit, észrevételeit is ezen az űrlapon keresztül küldheti el nekünk! Az e-mail cím mező helyes kitöltésére feltétlenül figyeljen, mert az itt megadott címen tudjuk majd felvenni Önnel a kapcsolatot! Az üzenetet a központi e-mail címünkre fogja eljuttatni a rendszer, munkatársaink azonban 1 munkanapon válaszolni fognak!

Online Szerződéskötés: A legutolsó menüpont a főmenüben. Néhány pénzügyi termék esetében, lehetőség van a szerződés weboldalon keresztül történő ún. direkt megkötésére. Ezek jellemzően azok a „kis szerződések”, amelyekhez nem szükséges az ügyfél teljes vagyoni helyzetének ismerete, illetve amelyek esetében a rendszer automatikusan a legjobb lehetőséget kínálja fel Önnek. (pl. Lakásbiztosítás vagy CASCO). Ebben az esetben a díjkalkuláció és az ajánlat létrehozása is online történik, Önnek csak annyi a dolga, hogy a szerződéshez szükséges adatok magadása után a rendszerünk által generált ajánlatot és azok kiegészítő nyomtatványait kinyomtassa, aláírja és postai úton részünkre elküldje! Online biztosításkötésről részletesebben itt olvashat!

2. személyes találkozó

A személyes elemzés során, munkatársunk egy beszélgetés keretében fényt derít az Ön és háztartása / cége teljes vagyoni helyzetére. Ugyanúgy ahogyan az orvos sem rögtön a szikével a kezében fogadja a pácienseket, nekünk is szükségünk van egy komplett, mindenre kiterjedő „vizsgálatra” ahhoz, hogy pontosan feltárjuk a pénzügyi „diagnózist”. Ennek keretében átnézzük a már meglévő szerződéseit a folyószámlától elkezdve egészen a hitelfedezeti biztosításig, felvesszük a pontos igényeit és elképzeléseit, hogy a legközelebbi találkozáskor már konkrét pénzügyi tervezettel érkezhessünk. Egy ilyen elemzés általában 1-1,5 órát vesz igénybe és leginkább egy jó hangulatú baráti beszélgetéshez lehetne hasonlítani.

3. az elemzés kiértékelése

Miután megtörtént a személyes elemzés, munkatársunk irodánkban kielemzi a felvett adatokat és a lehetőségek valamint célok összehangolásával összeállítja az Ön személyre szabott pénzügyi koncepcióját, amelyet a következő találkozó, a tanácsadás alkalmával fog megismerni. Ez a „terápiás terv” már figyelembe veszi az Ön személyes és családi körülményeit, meglévő pénzügyi termékeit, lehetőségeit és jövőbeni céljait. A több mint 40 banki- és biztosítói partnerünk a garancia arra, hogy a piacon elérheő legkedvezőbb konstrukciókat fogjuk kiválasztani Önnek, annak érdekében, hogy a céljait a lehető leghamarabb elérjük. Minden esetben többféle bank és / vagy biztosító termékeit hasonlítjuk össze ügyfeleinknek, és Önnek csak a legjobb 3 ajánlat közül kell választania!

4. személyes tanácsadás

A személyes tanácsadás alkalmával részletesen átbeszéljük, hogy a tervezet mely része kerül megvalósításra, illetve melyik az a terület, ami további finomításra szorul. Ezt követően sor kerül a szerződéskötésre, tehát magára a „kezelésre”. Az egyszerűbb szerződések (pl.: folyószámla, magánnyugdíjpénztár, egészségbiztosítás stb…) azonnal a helyszínen, munkatársunk segítségével megköthetőek. Van azonban két olyan nagyobb kategória, ahol az ügyintézés folyamata az átlagosnál összetettebb, ezáltal több időt illetve munkát igényelhet. Ezek a Jelzáloghitelek és a Biztosítások, ezeken belül is, főleg az élet- és a vagyonbiztosítások tartoznak ide.

5. életre szóló szerviz szolgáltatás

Miután rendbe hoztuk a "pénzügyi egészségét", hasonlóképpen, mint az orvos, mi sem tehetjük meg, hogy magára hagyjuk a "pácienst", hiszen az egészséget nem elég megszerezni, de meg is kell őrizni! Erre való a jól kitalált és évszázadok óta alkalmazott orvosi „kontroll”, amit mi a pénzügyek orvosai szerviz szolgáltatásnak hívunk. Ennek lényege a folyamatos kapcsolat tartás és felülvizsgálat az Ön tervezetét illetően. Ha bármiféle változás történik akár az anyagi helyzetében akár a céljait illetően, a mi feladatunk, hogy ehhez folyamatosan finomhangoljuk a pénzügyeit. Jöhet egy későbbiekben kedvezőbb hitelkonstrukció, egy olcsóbb lakás- vagy életbiztosítás, illetve egy kevesebb költségekkel rendelkező folyószámla, amiről mi paci szinten naprakészen beszámolunk Önnek! Ezen kívül folyamatos akciókkal, kedvezményekkel és ajándékokkal köszönjük meg ügyfeleinknek a belénk fektetett bizalmukat, amielyekről aktuálisan hírlevelünkből tájékozódhat.

IRODÁNK Elérhetősége

 

 

Irodánk címe:
1061 Budapest, Paulay Ede u. 65.

Telefonszámunk:
+36 1/58-58-555

E-mail címünk:
office@grantis.hu

Ügyfélfogadás:
Kizárólag elõzetes bejelentkezés alapján! Mobil tanácsadóink az ország bármely területén elérhetők!
 

5 egyszerű Lépés!

01. ajánlatkérés

Önnek pénzügyi jellegű problémája van ezért hozzánk fordul.

02. telefonos kapcsolat

Mi 1 munkanapon belül visszahívjuk Önt, pontosítjuk igényeit és szükség esetén, előzetes ajánlatot küldünk Önnek e-mailben!

03. személyes találkozó

Egy kötetlen beszélgetés keretein belül elvégezzük a teljes körű elemzést, vlamint a konkrét ajánlatunkat is átbeszéljük.

04. tanácsadás

Ön kézhez kapja a piacon lévő legkedvezőbb és legolcsóbb megoldást problémájára, illetve minden nemű ügyintézést és sorban állást is átvállalunk Ön helyett!

05. hosszútávú kapcsolat

Ügyfelünkként most már egy életen át a legjobb kezekbe kerültek a pénzügyei! Szerződéseit folyamatosan a "legolcsóbb szinten tartjuk", valamint bármilyen további igénnyel bizalommal fordulhat hozzánk! Ezen felül értesül a pénzvilág folyamatos híreiről , akcióiról és a továbbiakban kiemelt ügyfélkezelésben lesz része!

ÍRJON NEKÜNK!