A legjobb törlesztők!

1.000.000 Ft 20 évre havi 8.765 Ft
5.000.000 Ft 20 évre havi 41.927 Ft
10.000.000 Ft 20 évre havi 80.126 Ft
15.000.000 Ft 20 évre havi 121.765 Ft
20.000.000 Ft 20 évre havi 158.236 Ft

Keressen minket!
Kövessen minket Facebook-on! Kövessen minket Twitteren is! Iratkozzon fel RSS csatornánkra! Írjon nekünk! Tegyen be minket a kedvencei közé!

office@grantis.hu

KÉRJE
DÍJMENTES
AJÁNLATUNKAT!
Ajánlatkérés
Tovább
Visszahívás kérés
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES HITEL TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

5 érv, amiért minket válasszon!

megbízható, magyar és nem MLM alapú cég vagyunk.

1. náLunk minden egy helyen van, annak érdekében hogy ön a lehető legkevesebbet fizesseN!

Bank és biztosítás, nyugdíj előtakarékosság és lakáskassza, kötelező biztosítás és CASCO, hitel és megtakarítás nálunk minden egy helyen van. Mindenre kiterjedő személyes pénzügyi elemzést követően az anyagi helyzetének minden „betegségét” orvosoljuk, hogy Ön az összes területről a piacon lévő legjobb konstrukcióval rendelkezzen! A módszer segítségével kiadásai jelentősen csökkenthetők, ezáltal Önnek havi szinten több pénz marad a zsebében! Ennek legfőbb értékét egy példán keresztül tudnám Önnek szemléltetni:

Egyik ügyfelünk azzal a kéréssel fordult hozzánk, hogy segítsünk kiváltani forint alapú jelzálog hitelét, mert sokallta a havi törlesztőrészlet nagyságát. Kollégánk hamarosan házhoz is ment és még mielőtt bármit is kérdezett volna a hitelről, elvégzett egy teljes körű pénzügyi elemzést. Az elemzés ügyfelünk családjának komplett pénzügyi termékpalettájára kiterjedt a folyószámláktól elkezdve a gyermekek életbiztosításain át, egészen a lakásbiztosításig. A körülbelül 1,5 órás beszélgetés eredményeként, még mielőtt a hitelkiváltáshoz szükséges tennivalókat elkezdte volna a család, az alábbi változások következtek be a Pénzügyi életében:

Folyószámla: 4 db folyószámla volt a családban, amelyek havi összköltsége (utalások, számlavezetési díj, bankkártya díja, stb.…) elérte az 5.000 Ft-ot. Ez éves szinten 60.000 Ft kiadást jelentett. A 4 db számlát összevontuk és egy bankszámlával helyettesítettük, amelyhez társkártyával mindenki hozzáfért, ráadásul alacsony díjakkal és ingyenes számlavezetéssel rendelkezett, ezáltal a havi költséget redukáltuk kb. 1.200 Ft-ra!

Lakásbiztosítás: Áttanulmányoztuk a lakásbiztosítási kötvényt is, és ugyanazokkal a szolgáltatási összegekkel jelentősen olcsóbbat sikerült találnunk a piacon. Ügyfelünk által fizetendő negyedéves díj így 17.800 Ft-ról 11.900 Ft-ra csökkent!

Gyermekek életbiztosítása: A gyermekek taníttatására szánt összeget ügyfelünk, még 1997-ben, kettő klasszikus életbiztosítással készítette elő, ami mára jelentősen elavult konstrukciónak számított. Irreálisan magas volt a kockázati díjrész, a visszavásárlási érték pedig éppen csak annyi volt, mint a tartam alatt befizetett összeg. A két terméket megszüntettük, a benne lévő pénzösszeget pedig áthelyeztük egy új, modernebb konstrukcióba és biztosítottnak mindkét gyermeket jelöltük meg. Azáltal, hogy egy termék lett a kettőből a költségek megfeleződtek, illetve a tartam végén kivehető összeg is megnőtt 47%-kal! Ha ehhez még hozzávesszük azt, hogy az életbiztosítási szolgáltatásokat a duplájára emelve a havi díj a 2 x 15.500 Ft-ról 21.850 Ft-ra csökkent, azt hiszem ezt is jelentős sikerként könyvelhetjük el!

CASCO: Egyetlenegy autó volt a háztartásban, amire még a vásárláskor kötöttek CASCO-t. Ennek éves díja 55.000 Ft, amit szintén sikerült egy cserével 41.000 Ft-ra optimalizálni.

A végeredmény tehát: 45.600 + 23.600 + 109.800 + 14.000 = éves szinten 193.000 Ft, azaz havi szinten közel 16.000 Ft-ot spóroltunk nekik!

Mit tettünk valójában? Semmi mást, csak megfelelő szaktudással "körbenéztünk a piacon", és az adott család igényeihez megfelelőbb termékeket hoztunk, mint amilyenek eddig voltak nekik. Ugyanolyan vagy magasabb szolgáltatási összegeket értünk el, sokkal olcsóbban és ez nekik egy fillérjükbe sem került. Ráadásul a hitelkiváltást még el sem kezdtük… Hogyan csináltuk?

Had kérdezzek valamit! Ön a piacon melyik árustól veszi meg a burgonyát? Attól, amelyik ugyanazt a minőséget a legdrágábban, vagy amelyik a legolcsóbban adja? A kérdés persze költői. Talán alkudni is szokott a legolcsóbbnál? Vagy ha Ön nem, a partnere biztosan igen! Ha hiszi, ha nem nincsen ez másként a „Pénzügy piacán” sem! Miért fizetne többet ugyanazért a pénzügyi termékért, ha van aki „olcsóbban adja”? Cégünk segít Önnek megtalálni minden termékkategórián belül a legolcsóbb „pénzügyi árust” és amennyiben lehetséges ezen felül egyéni kedvezményeket is biztosítani!

2. megbízható, magyar, és nem mlm alapú vállakozásként működünk!

Tevékenységünket az PSZÁF (Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének) szigorú ellenőrzése alatt végezzük, így Ön állami garanciát kap a megbízhatóságra! Teljes mértékben magyar illetőségű és nem MLM (Multi Level Marketing - Hálózatépítés) alapon működünk, ezért biztosan számíthat a szaktudásunkra és arra, hogy valóban az Ön érdekeit képviseljük nem pedig egy cégét vagy cégcsoportét! Mindenkor teljes körű elérhetőséget biztosítunk, valamint munkatársaink stabilan Ön mellett állnak bármilyen pénzügyi igény esetén, így Ön nem fog találkozni kikapcsolt telefonokal, vagy "hirtelen eltűnt, elérhetetlen üzletkötőkkel." Megalakulásunk óta gondosan megválogatjuk, hogy kikkel dolgozunk együtt és nem is célunk több száz vagy több ezer fős értékesítési csapat kiépítése, ennek megfelelően Önt mindig kiemelt figyelemmel és korrektséggel tudjuk majd kiszolgálni!

2. mindent mi csinálunk, önnek csak választania kell!

Ügyfeleink kényelme és elégedettsége érdekében igyekszünk minden terhet levenni a vállukról, illetve a tanácsadást is a lehető legegyszerűbbé és leggördülékenyebbé tenni.

Ennek megfelelően elkerülhető a napokig tartó keresgélés, sorban állás, papírok beszerzése, hiszen ezeket igény szerint cégünk átvállalja. Nem kell az irodánkba sem befáradnia ha nincsen rá módja, tanácsaadóink ugyanis akár az otthonában is a rendelkezésére állnak!

Az Ön további kényelmét szolgálja honlapunkon elérhető hitelkalkulátor és biztosítás kalkulátor, amelyek segítségével másodpercek alatt képet kaphat egy hitel vagy biztosítás várható díjáról. Ezek után már nincs is más teendője, mint ajánlatot kérni tőlünk és kollégáink 1 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

Számos biztosítást online is megköthet a honlapunkon keresztül, úgy hogy még csak ki sem kell mozdulnia otthonából!

Munkánk során a közérthetőséget és az egyenes beszédet mindennél fontosabbnak tartjuk, hiszen a hosszú távú együttműködés alapja a kölcsönös informáltság és bizalom.

Ennek érdekében Önnek lehetősége van akár a weboldalon akár telefonon, vagy e-mailben bármilyen pénzügyi témában kérdéseit szakembereknek feltenni, illetve a legfrissebb akciókat és híreket azonnal hírlevélben kézhez kapni!

4. Barátai vagyunk a pénzügyekben, így ön nem csak addig ügyfél, amíg szerződést köt, hanem egy életen át!

Nem elég az Ön számára a pénzügyi tervezetet megalkotni és megvalósítani, azt folyamatosan figyelemmel kell kísérni és az aktuális pénzügyi / gazdasági / személyes körülményekhez kell hangolni. Szerviz szolgáltatásunk keretében biztosítjuk, hogy az Ön tervezete valóban időt álló legyen, illetve készséggel rendelkezésére állunk bármilyen kérdésben a szerződéskötést követően is!

5. mi a fizetésünket nem ügyfeleinktől, hanem a pénzintézetektől várjuk!

Magas színvonalú szolgáltatásunkért ügyfeleinktől pénzt semmi esetben sem kérünk, amely tehát íígy mindenki számára díjmentesen igénybevehető. Az egyetlen fizetőeszköz amelyet munkánk elismeréseként elfogadunk az a személyes ajánlás. Ha tehát Ön elégedett velünk, akkor lehetősége van ismerőseinek, barátainak tovább ajánlani minket, amelyet mi akcókkal, kedvezményekkel és nyereményjátékokkal honorálunk.