A legjobb törlesztők!

1.000.000 Ft 20 évre havi 8.765 Ft
5.000.000 Ft 20 évre havi 41.927 Ft
10.000.000 Ft 20 évre havi 80.126 Ft
15.000.000 Ft 20 évre havi 121.765 Ft
20.000.000 Ft 20 évre havi 158.236 Ft

Keressen minket!
Kövessen minket Facebook-on! Kövessen minket Twitteren is! Iratkozzon fel RSS csatornánkra! Írjon nekünk! Tegyen be minket a kedvencei közé!

office@grantis.hu

KÉRJE
DÍJMENTES
AJÁNLATUNKAT!
Ajánlatkérés
Tovább
Visszahívás kérés
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES HITEL TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

Kérdése van? BIZONYTALAN?

tegye fel kérdéseit szakembereknek!

 

Devizahitel végtörlesztés

Bacsák Ágnes
Kedves Deák Úr! Érdeklődéssel olvastam a portálukon megjelent végtörlesztést és árfolyamrögzítést összehasonlító cikket. Mivel közszférában dolgozom, érdekelne, hogy számomra melyik lehetőség lenne a jobb, a konkrét számok tükrében. 2011. decemberében a hitelkiváltást, és végtörlesztési kérelmet is elindítottam, ugyanannál a pénzintézetnél, ahol a meglévő hitelem van. A hitelt 2007.-ben vettem fel. A jelenleg fennálló 22.413 svájci frank kiváltását jelenti, amit 2027. év 09.10, azaz még 15 év futamidővel számítva 4.034.000,-Ft. A bank értesített, hogy a hitelbírálat során rendelkezésre áll ez az összeg. Kiváltsam forinthitelre, vagy árfolyam rögzítsek? Melyik lenne számomra kedvezőbb? 2017-től prognosztizálható egyáltalán mi lesz a jövőben??? Egy gyermekem van, tehát 3+1 % kamattámogatást kapnék... Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Bacsák Ágnes
Kedves Bacsák Ágnes!
Véleményem szerint több okból is jobban járna a végtörlesztéssel, mmint az árfolyamgáttal. Egyrészt a hitel már túl van a kezdeti néhány éven, ahol a magas kamattartalom miatt a maximális törlesztő csökkenést el lehetne érni, másrészt a támogatott hitel THM-jei is piaci szinten elég kedvező Önnek. A fontos kérdés itt inkább az, hogy az új forinthitel folyósítása biztos, hogy meg tud e történni február végéig! 2017 után, vagyis az árfolyamgát után prognosztizálni nem igazán mernék, de valószínűleg ennyi idő alatt kicsit stabilizálódni fog a gazdaság, és így a forintkamatok is alacsonyabbak és stabilabbak lesznek.
2012.01.29.

Deák Ferenc István

Devizahitel végtörlesztés

Szekeres Kriszta
Tisztelt Uram! Tanácstalan vagyok, kérem adjon tanácsot mit tegyek! 5 éve vettem fel svájci frank alapú lakáshitelt, melyből még szintén 5 évem van hátra. Beadtam a kérvényt a végtörlesztésre-illetve újabb forint kölcsönből törlesztenék a továbbiakban. A szerződést még nem írtam alá-folyamatban van jelenleg a szerződés elkészítése. A napokban megjelent (április környékén várható törvény belőle) új devizahiteles csomaggal viszont azt jósolják jobban járnánk. Annyit tudok, hogy 5 évre fixálnák, viszont nekem akkor már kevesebb időm lesz hátra a hitelből, mint 5 év 2-3 hónappal. Ezáltal akkor nem is vehetem igénybe? Kérem segítsen, merre lépjek tovább? Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelt Kérdező!

Véleményünk szerint amennyiben van lehetősége még a végtörlesztésre mindenképpen éljen vele, mert az új árfolyamgát leginkább azoknak lesz hasznos akik még a futamidejük elején vannak, ugyanis ilyenkor a legnagyobb a kamattartalom a havi törlesztőben! Akinek 5 évnél kevesebb van áhtra a hitelükből elméletileg nekik is lehetséges lesz az árfolyamgát, de pontos szabályokat erre vonatkozólag még nem ismerünk!
2012.01.13.

Deák Ferenc István

Devizahitel végtörlesztés

Füzesi Szabolcs
Jó napot! Az lenne a kérdésem h devizahiteles lakásom ami most 10.5 M áll kiválthatnám forint alapú hitelre vagy u azt a választ kapom itt is .-Nem -:Mert a lakás nem ér annyit ! = milliót vettem fel és most 10.5 millió a tartozás a jelenlegi árfolyam miatt!!Hogy jöhetnék ki ebből!!! SOS kell a segítség vagy elvesztem a lakásom.
Üdvözlöm!
Ahhoz, hogy pontos választ adhassak Önnek tudnom kellene mennyit ér az ingatlan, de általánosságban elmondható, hogy a forgalmi érték 75%-ánál többet, semelyik magyar bank nem finanszíroz.
2012.01.10.

Deák Ferenc István

Devizahitel végtörlesztés

papp csaba oszvaldné
Tisztelt Deák Ferenc! Én azt szeretném tudni milyen segitséget kap a munkáltatójátol az aki ha most fizette vissza a deviza hitelét.A lakása eladásábol. köszönettel Papp Csaba Oszvaldné
Tisztelt Oszvaldné, Papp Csaba!
A munkáltatónak törvényileg lehetősége van adómentes támogatást nyújtania, az azonban elsősorban rajta múlik, hogy kíván-e élni ezzel a lehetőséggel! Az ezzel kapcsolatos tudnivalókat az alábbi cikkben foglaltuk össze: Munkáltatói támogatás a végtörlesztéshez! Amennyiben további kérdése van, kérem forduljon hozzánk bizalommal!
2011.12.28.

Deák Ferenc István

Devizahitel végtörlesztés

Fehér Ádám
Tisztelt konnyuhitel.hu!
Érdeklődnék, hogy melyik banknál tudnám a legkedvezőbben svájci frank alapú lakáshitelemet forinthitelre kiváltani?!
Köszönettel: Fehér Ádám
Tisztelt Fehér Ádám!
Jelen pillanatban még egyetlen bank sem jött ki forint alapú hitelkiváltási termékkel a végtörlesztők számára, sőt a legtöbb hazai bank inkább kamatemelésekbe kezdett! Becslések szerint 3-4 hétbe is telhet mire a bankoknál megmozdul valami, érdemes tehát oldalunkat sűrűn látogatni, hiszen a legfrissebb híreket nálunk mindig megtalálja a témával kapcsolatban!
2011.10.04.

Deák Ferenc István

Devizahitel végtörlesztés

Kállai Rita
Tisztelt Aquarius-Linked Kft!
Milyen költségei vannak a végtörlesztésnek a bankom felé? Köszönöm!
Tisztelt Kállai Rita!
A devizahitel végtörlesztésre vonatkozó törvény nyíltan kimondja, hogy a bankok a hitel lezárásához kapcsolódó semmilyen költséget nem számolhatnak fel!
2011.10.01.

Deák Ferenc István

Tetszett az írás?
Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

Kérdezzen Ön is!Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

Deák Ferenc István

Pénzügyi tanácsadó

Készséggel válaszol kérdéseire!

mobil: +36 70 942 0090
e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu