A legjobb törlesztők!

1.000.000 Ft 20 évre havi 8.765 Ft
5.000.000 Ft 20 évre havi 41.927 Ft
10.000.000 Ft 20 évre havi 80.126 Ft
15.000.000 Ft 20 évre havi 121.765 Ft
20.000.000 Ft 20 évre havi 158.236 Ft

Keressen minket!
Kövessen minket Facebook-on! Kövessen minket Twitteren is! Iratkozzon fel RSS csatornánkra! Írjon nekünk! Tegyen be minket a kedvencei közé!

office@grantis.hu

KÉRJE
DÍJMENTES
AJÁNLATUNKAT!
Ajánlatkérés
Tovább
Visszahívás kérés
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES HITEL TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

Kérdése van? BIZONYTALAN?

tegye fel kérdéseit szakembereknek!

 

Adósságrendező hitel ingatlanfedezet nélkül

Csávás Ilona
Kaphatunk-e személyi kölcsönt vagy bármilyen hitelt úgy, hogy párom 5 órával van bejelentve én meg GYED~en vagyok itthon a 6 hónapos kislănyomal?
Tisztelt Csávás Ilona!
Személyi kölcsönt legalább 8 órás minimálbérrel tudnak Önnek folyósítani a bankok.
2014.03.13.

Deák Ferenc István

Lakás előtakarékosság kalkulátor

Vári Tamás
Tisztelt Tanácsadó! Lakáselőtakarékossági szerződést szeretnék kötni 4 éves futamidőre 20.000 ft/hó. A fundamentánál már volt 2 négyéves szerződésem, de jelenleg az erste banknál van a folyószámlám és ott nincs szerződéskötési díj. Nem tudom melyiket jobb választani. Köszönöm!
Tisztelt Vári Tamás!

A lakáskasszák közötti választás során több szempontot érdemes figyelembe venni, erről írtunk egy elég komoly összehasonlító cikket, amelyet ide kattintva érhet el. Amennyiben személyes tanácsadásra is szüksége lenne, kérem ide kattintva forduljon hozzánk bizalommal!
2014.03.11.

Deák Ferenc István

OTP lakás előtakarékosság

Kiss Gyuláné
szeretném megtudni hogy a szerződött törlesztésen felül van e lehetőség többlet befizetésre, ha van jár e arra is állami támogatás kösz
Tisztelt Kiss Gyuláné!
Természetesen a lakáskasszába bármikor lehetősége van előtörleszteni a normál törlesztésen felül is, állami támogatás erre azonban nem jár.
2014.03.02.

Deák Ferenc István

Devizahitel végtörlesztés

Molnár Viktória
Tisztelt Deák Ferenc István! 29 éves házaspár vagyunk, 4 millió forint önerővel rendelkezünk, maximum 9 millió forintért szeretnénk használt lakást vásárolni Budapesten, így 5 millió forint hitelre lenne szükségünk. Sajnos hiába keresünk mindketten 150 Ft-ot nettóban, a munkáltatónál 6 órás minimálbérre vagyunk bejelentve. Érdeklődnénk, hogy mik a lehetőségeink, hogyan tudnánk hitelhez jutni? Mi a minimum bér, amivel ennyi hitelösszeghez juthatnánk, esetleg lehetséges-e kezes, vagy adóstárs bevonása, illetve, ha a munkáltató hajlandó változtatni a bejelentésen, akkor mi az a minimum összeg, amire megkaphatnánk a fenti összeget? Mi 10 évre szeretnénk felvenni. Megtisztelő válaszát előre is köszönöm. Üdvözettel: Molnár Viktória
Tisztelt Molnár Viktória!
Igen sajnos majdnem az összes bank a 8 órás minimálbért követeli meg és a számlára érkező jövedelmet. A bejelentett minimálbér elég lehet 1-2 banknak, arra azonban figyelni kell, hogy a bejelentés után legalább 3 hónapnak el kell telnie!
2014.02.19.

Deák Ferenc István

Adósságrendező hitel ingatlanfedezet nélkül

Andrea
Tisztelt Deák Ferenc István Úr. Felmondták a deviza lakás hitelünket, mert a mellékelt biztosítást nem fizettük. Mit tudunk tenni, hogy megoldjuk ezt a problémát? Van e lehetőség másik kölcsön felvételével kiváltan a meglévőt?
Tisztelt Andrea!
Felmondott hitel esetén a bankkal kell megpróbálni békésen egyezledni. Ha valóban csak a biztosításról van szó, és egyébként önök jó adósok, akkor a banknak is érdeke lesz minél előb megegyezni! Felmondott hitelt más bank nem szívesen vesz át.
2014.02.17.

Deák Ferenc István

Hogyan igényelhető a lakáskassza előhitel?

Gellér Lívia
Tisztelt Deák Ferenc! Lakásvásárláshoz szeretnénk azonnali áthidaló kölcsönt felvenni.Sajnos önerővel nem rendelkezünk,érdeklődöm hogy a még be nem fizetett megtakarítási rész ebben az esetben önerőnek számít-e;vagy van-e egyéb konstrukció amit ebben az esetben igénybe tudnánk venni? Köszönettel, Gellér Lívia
Tisztelt Gellér Lívia!
Az előhitelnél a teljes szerződéses összeget fel lehet venni, így ebben az esetben információm szerint az önerőnek is használható. De pontos információt erről a Fundamenta mukatársai fognak tudni Önöknek adni!
2014.02.17.

Deák Ferenc István

hajó biztosítás

Kádár Zoltán
Tisztelt Aquarius-Linked Kft! A hajó felelősségbiztosítás kötelező-e bérbe adott, csónaknak minősülő vízi járművekre is?
Tisztelt Kádár Zoltán Úr!
Hajókra a felelősségbiztosítás csak bizonyos kikötők- és versenyeken való részvétel esetén kötelező, ám a gépjármű kötelezővel szemben, törvény vagy jogszabály nem írja elő meglétét.
2014.02.16.

Deák Ferenc István

Nyugdíj előtakarékossági számla működése

Tamás Éva
Tisztelt Szakértő! A Nyugdij előtakarékossági számlával kapcsolatban volna kérdésem. Ha nyitok ilyen számlát, akkor lehet betenni utána való években is összegeket ? Nem ugy ,mint a TBSZ-nél,hogy csak a " feltöltési évben" lehet rátenni,?? Aztán ha kb. 20 év mulva elérem a nyugdijba vonulás idejét, akkor egyben kapom ki a felhalmozott összeget vagy havi bontásban????? Köszönöm a válaszát. Tamás Éva
Tisztelt Tamás Éva!
Természetesen a NYESZ az egy értékpapírszámla, így ide Ön akkor fizet be, amikor szeretne. A lejáratkor a legtöbb esetben egyösszegben veheti fel a NYESZ egyenlegét.
2014.02.15.

Deák Ferenc István

lakásbiztosítás kalkulátor

Pocok
Tisztelt Deák Ferenc István! Sorházban bérlünk egy lakást (szerződéskötéskor a lakásra még nem volt biztosítás), akkor erre fel is hívtuk a tulajdonos figyelmét. (Mondtuk neki, kössön rá, mert mi albérlők nem fogjuk kifizetni, ha a mi hibánkon kívül a lakás megrongálódik pl. szomszéd mosógépe miatt átázik a fal, tetőzet egy vihar következtében sérül stb. ) Elméletileg kötött is ezt követően épületbiztosítást a tulajdonos. Mi az ingóságainkat szeretnénk bebiztosítani, azt viszont nem tudom, hogy ilyen esetben a tulajdonos "kihagyásával" saját névre köthetünk-e szerződést?Illetve az sem világos számomra, hogy abban az esetben, ha mégsem lenne épületbiztosítás, akkor külön az ingóság biztosítható lenne-e?Bizonyítani kell-e valamilyen formában, hogy van épületbiztosítás az ingóságbiztosítás megkötésénél?Amennyiben van épületbiztosítása, muszáj - e az ingóságbiztosítást annál a cégnél megkötni, ahol az épületet biztosították?(Ami miatt a biztosítást szeretnénk az a betöréses lopások gyakorisága a környéken, ezért a biztosítás előtt riasztót is beszereltetnénk.) Köszönöm válaszát!
Kedves Hoffmann Orsolya!
Ingóság biztosítást bárki köthet egy ingatlanra, azaz ebben az esetben Önöknek nem kell egyeztetniük a tulajjal erről. Külön ingóság is biztosítható, az épülettől függetlenül, és nem szükséges bizonytani az épületbiztosítás meglétét, mindössze az épület biztonsági fokát kell szerepeltetni az ajánlaton. Természetesen ez lehet másik Biztosítónál is!
2014.02.12.

Deák Ferenc István

Fundamenta lakáskassza

Herzsenyák Hajnalka
Tisztelt Szakértő! Találtunk egy ingatlant, amit szeretnénk megvásárolni. A Fundamentán belül van e erre valamilyen lehetőség? Illetve ha az ingatlanon van jelzálog az befolyásolhatja a vásárlási szándékunkat? Köszönettel: Herzsenyák Hajnalka
Tisztelt Herzsenyák Hajnalka!
A fundamenta lakáskasszánál lehetősége van azonnali hitelt igényelni, amelyet felhasználhat az ingatlan megvásárlására is. Természetesen befolyásolja az ingatlanon való teher, hiszen valamilyen formában ilyenkor azt át kell vállalni!
2014.02.11.

Deák Ferenc István

Tetszett az írás?
Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

Kérdezzen Ön is!Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

Deák Ferenc István

Pénzügyi tanácsadó

Készséggel válaszol kérdéseire!

mobil: +36 70 942 0090
e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu