A legjobb törlesztők!

1.000.000 Ft 20 évre havi 8.765 Ft
5.000.000 Ft 20 évre havi 41.927 Ft
10.000.000 Ft 20 évre havi 80.126 Ft
15.000.000 Ft 20 évre havi 121.765 Ft
20.000.000 Ft 20 évre havi 158.236 Ft

Keressen minket!
Kövessen minket Facebook-on! Kövessen minket Twitteren is! Iratkozzon fel RSS csatornánkra! Írjon nekünk! Tegyen be minket a kedvencei közé!

office@grantis.hu

KÉRJE
DÍJMENTES
AJÁNLATUNKAT!
Ajánlatkérés
Tovább
Visszahívás kérés
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES HITEL TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

Kérdése van? BIZONYTALAN?

tegye fel kérdéseit szakembereknek!

 

Csoportos életbiztosítás kalkulátor

Horváth Dániel
Tisztelt Deák Ferenc István!
Érdeklődnék, hogy körülbelül mennyi pénzből lehet így egy munkavállalót normálisan bebiztosítani? 
Tisztelt Horváth Dániel Úr!
Ezt nagyon nehéz így a dolgozók számának ismerete valamint az igények feltárása nélkül meghatározni, de személyenként már akár 5.000 - 10.000 Ft-ból is megvalósítható egy mindenre kiterjedő teljes körű védelem!
2011.09.01.

Deák Ferenc István

Építési hitel kalkulátor

Faragó Richárd
T.Hitelügyintéző(k)!
Kérdésem: Önerő nélkül csak egy építési telekkel lehet-e önöknél építési hitelt igényelni?
Köszönöm: Faragó Richárd
Tisztelt Faragó Richárd Úr!
Önerő nélküli építési hitel, kizárólag egy másik a telken kívüli tehermentes ingatlanfedezet bevonása mellett lehetséges. A szükséges önerő nagysága minden esetben függ a jövedelmi helyzettől és a telek minpségétől, ezért ezek csökkenthetik az bankok által elvárt önerőt, de teljesen 0%-ra csak pótingatlan bevonásával lehet lemenni!
2011.08.31.

Deák Ferenc István

Adósságrendező hitel euro alapon

Horváth Péter
Tiszetelt Deák Ferenc István Úr!
12,4 millió forint értékű chf alapú hitelemet szeretném kiváltani! Érdeklődnék, hogy mennyivel lenne alacsonyabb a törlesztőm, ha adósságrendező hitelt vennék fel?
Tisztelt Horvát Péter Úr!
Adósságrendező hitelkalulátorunkkal hozzávetőleges képet kaphat a hitelkiváltás utáni új törlesztőjéről, azonban svájci frank alapú hitelt az esetleges árfolyamveszteség miatt mindenképpen euró alapú hitelre érdemes kiváltani! Pontosabb információt azonban az összes személyes és ingatlanra vonatkozó adat ismeretében tudok mondani, így kérem töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat és kollégáink megkeresik a legkedvezőbb személyreszabott ajánlattal!
2011.08.30.

Deák Ferenc István

Befektetéssel kombinált hitelkalkulátor

Teleki Fruzsina
T. Aquarius-Linked!
Mi a garancia arra, hogy a megtakarításban tényleg összegyűlik a pénz? Mi van akkor ha nem? A mostani válságban sajnos nagyon kevés olyan életbiztosításról lehet hallani amely tényleg jó hozamokat termelt! Teleki Fruzsina
Tisztelt Teleki Fruzsina!
Garancia a pénzügyi világban sajnos semmire nincsen, de egy folyamatos és szakszerű portfólió kezeléssel mindent meg lehet tenni annak érdekében,hogy a maximumot hozzuk ki az éves átlaghozamokból! Mi ezt ügyfeleinknek díjmentesen vállaljuk, hiszen ez a unit-linked befektetések egyik legfontosabb része. Amennyiben mégsem gyűlne össze a tőke, a legrosszabb esetben a futamidő az eredeti marad! A válság során sajnos azért találkozunk negatív hozamokkal, mert ilyenkor a részvények esésiperiódusában nem kivenni kell a pénzt, hanem még többet befizetni, hiszen minden esés után egy mégnagyobb emelkedés következik, ez viszont tény. Sajnos a legtöbb ember bepánikol ilyenkor és hozzányúl a pénzéhez és nem is sejti ha bent hagyná ésvárna még vele, akkor érne el igazánnagy hozamokat! 
2011.08.30.

Deák Ferenc István

Unit-linked kalkulátor

Horváth Csaba
Tisztelt Deák Ferenc István Úr!
Olvastam, hogy a unit-linked életbiztosítások cégként kötve elköltségelhetőek, azonban mi a helyzet akkor ha hozzá szeretnék férni? Mikor férhetek hozzá legelőször és milyen adózási vonzattal tehetem ezt meg? Megtizstelő válaszát előre is köszönöm!
Tisztelt Horváth Csaba Úr!
A cégként kötött unit-linked, 10 év utánkamat adó mentes, és a jelenlegi szabályozás szerint egyéb jövedelemként SZJA és EHO köteles. Léteznek azonban "trükkök" amelyekkel mérsékelhetőek az adóterhek, erről írtam is egy cikket, melyet az alábbi címen érhet el:  Céges unit-linked adózás
2011.08.29.

Deák Ferenc István

Szabad felhasználású hitel kalkulátor

Kovácsovics Csilla
Tisztelt Deák Ferenc!
Azt szeretném kérdezni, hogy 4órás munkaviszonnyal kaphatok-e szabad felhasználású hitelt?
Tisztelt Kovácsovics Csilla!
Szabad felhasználású jelzáloghitel igényléséhez, minden banknál alapfeltétel a legalább 3 hónapja fenn álló 8 órás munkaviszony és a hozzá tartozó legalább minimálbér összegű jövedelem. Érdemes ilyenkor a feltételeknek megfelelő adóstársat keresni!
2011.08.28.

Deák Ferenc István

Gépjármű flottabiztosítás kalkulátor

László Gergely
Deák Úr!
Azt mondja meg nekem legyen szives, hogy mi van abban az esetben ha lassan 3 hónapja nem fizetem a flotta biztosításomat mert nem kaptam csekket! Köszönöm!
Tisztelt László Gergely Úr!
Amennyiben nem érkezik csekk gépjármű flotta biztosításához, javaslom, hogy haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot biztosítójával nehogy díjnemfizetés miatt felmondásra kerüljön a szerződés! A biztosítási törvények szerint ugyanis a fizetés minden esetben az ügyfél felelőssége, akkor is ha a csekk nem, vagy késedelmesen érkezik meg!
2011.08.28.

Deák Ferenc István

Lakáslízing kalkulátor 2011

Csontos István
Kedves Aquarius-Linked Kft!
Egy 22 millió forintos új építésű lakást szeretnék lízingelni, amelyhez azt olvastam, hogy forint alapon már 20% önerő is elég. A kérdésem az lenne, hogy ha nekem 18% önerőm van akkor van-e rá valami mód, hogy megkapjam a lízinget? Köszönöm!
Kedves Csontos István!
Valóban, a forint alapú lízinghez törvényileg minimum 20% önerő megléte szükséges, ám ha 1-2% hiányzik az összegből akkor léteznek erre áthidaló megoldások! A további információkért kérem adja meg telefonszámát és kollégáink díjmentes felvilágosítást adnak Önnek!
2011.08.26.

Deák Ferenc István

Kötelező Biztosítás kalkulátor 2011

Gál Mihály
T.Ügyintéző!
Mikor fog érkezni az első csekk?
Tisztelt Gál Mihály!
Az online megkötött KGFB szerződések halasztott díjfizetéssel történnek, ez pedig azt jelenti, hogy a szerződéskötés után legkésőbb 60 nappal meg kell érkeznie Önhöz az első díjas csekknek!
2011.08.26.

Deák Ferenc István

hajó biztosítás

Katona Árpád
Tiszzelt Deák Úr!
Fotós vagyok és a galériám, az előhívó berendezéseim, valamint minden kellékem a lakásomban van tárolva. A fényképezőim nagy értékűek viszont azokat munkámból adódan mindig magamnál hordom. Érdekelne, hogy van-e olyan biztosítás ami akkor is térít, ha mondjuk szállítás vagy munka közben történik valami sérülés a fényképezőkkel? Köszönöm!
Tisztelt Katona Árpád Úr!
Természetesen létezik olyan vagyonbiztosítás, amelynek keretében az üzleti célból használt lakóingatlanok valamennnyi ingósága teljes körűen bebiztosítható, ezen kívül külön záradékkal megoldható az értéktárgyak lakóterületen kívüli bebiztosítása is! Volt már az Önéhez nagyon hasonló ügyletünk, így biztos hogy Önnek is tudunk segíteni! Kérem töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat és kollégáink 1 munkanapon belül pontosítják elképzeléseit!
2011.08.26.

Deák Ferenc István

Tetszett az írás?
Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

Kérdezzen Ön is!Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

Deák Ferenc István

Pénzügyi tanácsadó

Készséggel válaszol kérdéseire!

mobil: +36 70 942 0090
e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu