A legjobb törlesztők!

1.000.000 Ft 20 évre havi 8.765 Ft
5.000.000 Ft 20 évre havi 41.927 Ft
10.000.000 Ft 20 évre havi 80.126 Ft
15.000.000 Ft 20 évre havi 121.765 Ft
20.000.000 Ft 20 évre havi 158.236 Ft

Keressen minket!
Kövessen minket Facebook-on! Kövessen minket Twitteren is! Iratkozzon fel RSS csatornánkra! Írjon nekünk! Tegyen be minket a kedvencei közé!

office@grantis.hu

KÉRJE
DÍJMENTES
AJÁNLATUNKAT!
Ajánlatkérés
Tovább
Visszahívás kérés
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES HITEL TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

Kérdése van? BIZONYTALAN?

tegye fel kérdéseit szakembereknek!

 

Építési hitel kalkulátor

Bartók Szilvia
Üdvözlöm!
Olyan kérdésem lenne, hogy vidékre is lejönnének-e építési hitelt intézni!? Köszönöm!

Tisztelt Bartók Szilvia!
Az irodánk ugyan Budapesten található, de ennek ellenére munkatársaink természetesen díjmnetesen az ország bármely területére készséggel lefáradnak ahol szükség van a szakértelmünkre!
2011.09.08.

Deák Ferenc István

Nyugdíj kalkulátor 2011

Kolozsvári Gergő
Üdvözletem!
Pályakezdőként mit érdemes választanom az állami nyugdíjpénztárat vagy a magánt??? Köszönöm!
Tisztelt Kolozsvári Gergő!
Sajnos önmagában egyik sem elég, de pályakezdőként mi mindenképpen a magánnyugdíjpénztárat javasoljuk Önnek. Az legalább független az államtól, és a befizetett gyenleget elkülönülten kezeli amelyet majd mindenképpen Ön fog megkapni. Ezt még célszerű kiegészíteni egy magas kamatozású nyugdíj előtakarékossággal, amelyről bővebb tájékoztatást kollégáink tudnak Önnek adni! 
2011.09.08.

Deák Ferenc István

munkanélküliség biztosítás kalkulátor

Molnár Ádám
Kedves Ferenc!
Egy esetleges felmondás esetén mit kell tennem, hogy kapjam a pénzt? Köszönöm!
Kedves Ádám!
Munkanélküliség esetén a 180 napos, keresőképtelenség esetén pedig a 30 napos várakozási időt követően kell a kárbejlenetési nyomtaványokat illetve a munkanélküliséget igazoló dokumentumokat benyújtani a biztosítónak, aki ezek feldolgozása után nem sokkal megkezdi a szolgáltatási összegek havi kifizetését!
2011.09.07.

Deák Ferenc István

Felelősségbiztosítás kalkulátor

Makai Tamás
T. Ügyintéző!
Körülbelül mennyi időbe telik Önöknek egy ajánlat elkészítése? Csak azért  kérdezem, hogy nagyjából mire számítsak? Köszönöm!
Tisztelt Makai Tamás!
Az ajánlatkérés beérkezésétől számítva legkésőbb 1 munkanapon belül felvesszük a kapcsolatot érdeklődinkkel és innentől számítva legfeljebb 5 munkanapon belül bármilyen pénzügyi szerződésre ajánlatot tudunk adni!
2011.09.07.

Deák Ferenc István

lakásbiztosítás kalkulátor

Laki Krisztina
T. Ügyintéző!
Érdeklődnék, hogy lakásbiztosítás keretében háziállatokat is be lehet-e biztosítani? (kutya, cica)
Köszönöm!
Tisztelt Laki Krisztina!
Néhány biztosító esetében a lakásbiztosítási szerződésbe a háziállatokat is meg lehet említeni, bizonyos kereteken belül, azonban ha teljes körű védelmet szeretne kedvenceinek, arra létezegy egy különálló ún. kisállat biztosítás! Erről az e-mail címére küldtünk Önnek egy bővebb tájékoztatást!
2011.09.06.

Deák Ferenc István

CASCO biztosítás kalkulátor

Varga Claudia
Kedves Szakértő!
A kérdésem az lenne,hogy  hosszabb utazásra is tudok-e CASCO-t kötni vagy csak teljes évre?
Kedves Varga Claudia!
Természetesen határozott idejű CASCO is köthető, ha Ön nem kívánja az egész évre igénybe venni a védelmet. Bővebb információkért kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal az ajánaltkérő űrlapunkon keresztül!
2011.09.06.

Deák Ferenc István

Lakáshitel BAR listásoknak

Virág Imola
T. konnyuhitel.hu!
Érdeklődnék, hogy lakáshitel esetében az adóstárs, a férjem Aktív BAR-os, ő minimálbérre van bejelentve, nekem pedig papíron 220.000 Ft a jövedelmem. 10 millió forint hitelre lenne szükségünk, ezt megkapjuk e? Köszönöm!
Tisztelt Virág Imola!
Sajnos az Aktív BAR-os státuszt az összes magyar bank nagyon szigorúan veszi és lakáshitelnél nem csak az adós,de az adóstárs sem lehet Aktív BAR listás! Az Ön jövedelme biztosan elegendő lesz, az adóstársnak azonban mindenképpen KHR mentes személynek kell lennie! Látok esélyt a sikerre, azonban a további információkért kérem adja meg telefonszámát és kollégáink felkeresik Önt!
2011.09.04.

Deák Ferenc István

Építési hitel kalkulátor

Várfalvi Linda
Kedves Deák Ferenc!
Férjemmel házat szeretnénk építeni egy 13 millió forint értékű Budaörsi telekre, de nincs olyan ingatlan amit pluszban be tudnánk vonni! Elegendő lehet a telek fedezetként? Köszönöm!
Tisztelt Várfalvi Linda!
Az építési hitel egyik sajátossága, hogy a maximálisan adható hitelösszeget nem a telek értékéhez, hanem az építmény várható jövőbeni forgalmi értékéhez igazítják! Nem tudom nennyi a tervezett építési költségvetés, de az mindenképpen fontos, hogy a kezdéshez szükséges 25%-os önerő rendelkezésre álljon! Kérem töltse ki ajánlatkérőnket és kollégáink pontosabb információval is tudnak majd Önnek szolgálni!
2011.09.02.

Deák Ferenc István

Gépjármű flottabiztosítás kalkulátor

Dr. Szél Károly
Tisztelt Deák Ferenc István Úr!
A kérdésem az lenne, hogy meglévő flottámat át tudom-e vinni más biztosítóhoz kedvezőbb díj esetén? És ha igen akkor mi ennek a menete?
Köszönettel: Dr Szél Károly.
Tisztelt Dr. Szél Károly Úr!
Természetesen ennek semmi akadálya nincsen. Gépjármű flotta biztosítás váltására az évforduló előtt legfeljebb 30 nappal írásos kérelem alapján van lehetőség. A legegyszerűbb megoldás ha 1,5 perc alatt kitölti ajánlatkérő űrlapunkat és kollégáink díjmentesen a segítségére lesznek a váltásban!
2011.09.02.

Deák Ferenc István

Építés szerelés (épszer) biztosítás kalkulátor

Kertész Pál
Tisztelt Deák Úr!
Olvastam, hogy az építés szerelés biztosítás kiterjedhet a szavatossági időszakra is, ez pontosan mit jelent? A biztosító az átadás után is vállal kockázatot??? Köszönöm!
Tisztelt Kertész Pál!
Igen, ezzel a speciális záradékkal a biztosító a szavatossági időszakban továbbra is fenntartja kockázatviselését,de csak azokkal az esetleges károkkal szemben amelyet az építési vállalkozó(k) a rájuk háruló szavatossági munkákközben okoznak! MInden egyéb igényt a szerződésben külön ki kell kötni és a hozzá tartozó pótdíjat is meg kell fizzetni!
2011.09.02.

Deák Ferenc István

Tetszett az írás?
Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

Kérdezzen Ön is!Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

Deák Ferenc István

Pénzügyi tanácsadó

Készséggel válaszol kérdéseire!

mobil: +36 70 942 0090
e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu