A legjobb törlesztők!

1.000.000 Ft 20 évre havi 8.765 Ft
5.000.000 Ft 20 évre havi 41.927 Ft
10.000.000 Ft 20 évre havi 80.126 Ft
15.000.000 Ft 20 évre havi 121.765 Ft
20.000.000 Ft 20 évre havi 158.236 Ft

Keressen minket!
Kövessen minket Facebook-on! Kövessen minket Twitteren is! Iratkozzon fel RSS csatornánkra! Írjon nekünk! Tegyen be minket a kedvencei közé!

office@grantis.hu

KÉRJE
DÍJMENTES
AJÁNLATUNKAT!
Ajánlatkérés
Tovább
Visszahívás kérés
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES HITEL TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

Kérdése van? BIZONYTALAN?

tegye fel kérdéseit szakembereknek!

 

munkanélküliség biztosítás kalkulátor

V..Márta
Jelenleg gyesen vagyok, ami májusban fog lejárni de a mumkáltatom ( maszek) nem fog vissza venni. ilyen esetben jár a biztositás? Válaszát elöre is köszönöm. 2 éve dolgozom a cégnél.
Kedves V. Márta!
A munkanélküliség biztosítás KIZÁRÓ feltéelei között szerepel a GYES is, így ebben az esetben Ön nem jogosult a szerződéskötésre!
"Jelenleg nem részesülök GYED, GYES, GYET és TGYÁS támogatásban."
2011.11.10.

Deák Ferenc István

Felelősségbiztosítás kalkulátor

Nagyné
Tisztelt Szakértő! Vállalkozásunk rendelkezik egy Business Class biztosítással. Gyakorlati helyet biztosítunk egy szakmunkástanulónak, és részére egy felelősségbiztosítást kell kötnünk. Létezik-e külön csak szakmunkástanulóra szóló felelősségbiztosítás, vagy a már meglévő biztosításunkba kell beilleszteni azt, mintegy kiegészítésként.
Tisztelt Nagyné!
Az UNION Business Class különös feltételeinek pontos szövege szerint a Biztosító KIZÁRJA a :
"a gyakorlati képzésben részt vevő tanulókat ide nem értve a munkaviszonnyal, munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonynyal, valamint egyéb szervezett munkavégzéssel összefüggésben bekövetkezett károkat." A teljes szöveget ide kattintva olvashatja el, bővebb információért pedig kérem forduljon hozzánk bizalommal!
2011.11.02.

Deák Ferenc István

utasbiztosítás kalkulátor

Komlói Erik
Üvözletem!
Hazaérkezés után kell valamit bejelentenema biztosító felé, ha külföldön 1 hetet voltam kórházban vagy ők mindenről automatikusan tudni fognak? Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelt Komlói Erik!
Természetesen a hazaérkezés után kárbejelentési kötelezettségünk van a Biztosító felé, amelyet legegyszerűbben írásban tehetünk meg! A levélhez csatoljunk minden fontos dokumentumot, különös tekintettel az alábbiakra: biztosítási kötvény, orvosi igazolások, rendőrségi jegyzőkönyvek és orvosi valamint gyógyszer számlák.
2011.10.27.

Deák Ferenc István

Életbiztosítás kalkulátor

Bárdos Istvánné
Tisztelt Uram ! 58 éves vagyok , boltvezetőként dolgozom , most jár le a 10 éves életbiztosításom . Új biztosítást / lehetőleg vegyest / szeretnék kötni . Mit , mennyiért és melyik biztosítót javasolja ?
Tisztelt Bárdos Istvánné!
Köszönjük kérdését! Általánosságban nem létezik olyan hogy legjobb biztosító, vagy legjobb biztosítás. Minden az Ön elképzelésein lehetőségein és céljain múlik, kizárólag ez határozza meg, hogy melyik szerződés a legmegfelelőbb a számára. Amennyiben szeretné hogy munkatársaink teljesen ingyenesen felmérjék igényeit és kiválasszák a piacon lévő több száz féle életbiztosítás közül azt ami Önnek leginkább megfelel, kérem töltse ki ajánlatkérőnket: Ajánlatot kérek!
2011.10.27.

Deák Ferenc István

Biztosítás kalkulátor és biztosításkötés online

Nagy Miklós
Kedves Ferenc!
Online biztosítás kötés esetén pontosan milyen kedvezményeket vehetek igénybe? Mert erről nem találtam konkrét információkat a weboldalon!
Előre is köszönöm!
Kedves Nagy Miklós!
Az igénybevehető kedvezmények biztosítás típustól függenek de általánosságban azt lehet mondani, hogy egy online biztosításkötés esetén,mivel a biztosító is számos papírmunkától szabadul meg, legalább 10%-kal a piaci díjak alá mehetünk. Ha ehhez még hozzá vesszük az egyéb kedvezményeket is amelyeket nálunk elérhet akkor például egy lakásbiztosítást 40%-kal, egy KGFB vagy CASCO biztosítást pedig akár 55%-kal a piaci díjak alatt köthet meg!
2011.10.15.

Deák Ferenc István

utasbiztosítás kalkulátor

Nagy Emília
Tisztelt Deák Ferenc István Úr!
Kötöttem Önöknél utasbiztosítást! Megvannak a pdf nyomtatványok kitöltöttem és alá is írtam! Mi a teendőm most? Köszönöm!
Tisztelt Nagy Emília!
A nyomtatványokat központi címünkre postán el kell juttatnia, mi pedig már postára is adtuk a csekket Önnek, amelyről befizetés után elegendő nekünk egy másolat e-mailben! Címünk: Aquarius-Linked Kft, Budapest, 1037. Pf.:29
2011.10.12.

Deák Ferenc István

Nyugdíj kalkulátor 2011

Kiss-Horváth István
Tisztelt Deák Úr!
A nyugdíj kalkulátor szerint nekem ahhoz, hogy az átlagfizetésemet elérjem időskoromban most 33.000 F-ot kellene havonta félreraknom! A probléma az, hogy jelenleg nem áll rendelkezésre havonta ekkora összegem erre. Indíthatom kevesebb pénzzel is a megtakarítást? Köszönettel: Kiss-Horváth István
Tisztelt Kiss-Horváth István Úr!
Természetesen a nyugdíj előtakarékosság indítható kisebb összeggel is, mert a későbbiek során bármikor lehetőség lesz a havi díj megemelésére. Az összegnél talán még fontosabb, maga a tény hogy az öngondoskodást minél hamarabb elkezdjük, mert az éveken át történő halogatással több millió forintot lehet elbukni! Kérem adja meg telefonszámát és kollégáink díjmentesen segítenek Önnek a megfelelő havi összeg és nyugdíj előtakarékossági forma kiválasztásában!
2011.10.11.

Deák Ferenc István

Adósságrendező hitel ingatlanfedezet nélkül

Lintz Klára
Én csak aszt szeretném tudni hogy a személyi kölcsönre is érvényes ez a végtörlesztés?
Tisztelt Lintz Klára!
A végtörlesztési törvény csak az ingatlan alapú devizahitelekre vonatkozik, a fedezet nélküli személyi kölcsönökre sajnos nem!
2011.10.10.

Deák Ferenc István

Devizahitel végtörlesztés

Fehér Ádám
Tisztelt konnyuhitel.hu!
Érdeklődnék, hogy melyik banknál tudnám a legkedvezőbben svájci frank alapú lakáshitelemet forinthitelre kiváltani?!
Köszönettel: Fehér Ádám
Tisztelt Fehér Ádám!
Jelen pillanatban még egyetlen bank sem jött ki forint alapú hitelkiváltási termékkel a végtörlesztők számára, sőt a legtöbb hazai bank inkább kamatemelésekbe kezdett! Becslések szerint 3-4 hétbe is telhet mire a bankoknál megmozdul valami, érdemes tehát oldalunkat sűrűn látogatni, hiszen a legfrissebb híreket nálunk mindig megtalálja a témával kapcsolatban!
2011.10.04.

Deák Ferenc István

Devizahitel végtörlesztés

Kállai Rita
Tisztelt Aquarius-Linked Kft!
Milyen költségei vannak a végtörlesztésnek a bankom felé? Köszönöm!
Tisztelt Kállai Rita!
A devizahitel végtörlesztésre vonatkozó törvény nyíltan kimondja, hogy a bankok a hitel lezárásához kapcsolódó semmilyen költséget nem számolhatnak fel!
2011.10.01.

Deák Ferenc István

Tetszett az írás?
Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

Kérdezzen Ön is!Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

Deák Ferenc István

Pénzügyi tanácsadó

Készséggel válaszol kérdéseire!

mobil: +36 70 942 0090
e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu