A legjobb törlesztők!

1.000.000 Ft 20 évre havi 8.765 Ft
5.000.000 Ft 20 évre havi 41.927 Ft
10.000.000 Ft 20 évre havi 80.126 Ft
15.000.000 Ft 20 évre havi 121.765 Ft
20.000.000 Ft 20 évre havi 158.236 Ft

Keressen minket!
Kövessen minket Facebook-on! Kövessen minket Twitteren is! Iratkozzon fel RSS csatornánkra! Írjon nekünk! Tegyen be minket a kedvencei közé!

office@grantis.hu

KÉRJE
DÍJMENTES
AJÁNLATUNKAT!
Ajánlatkérés
Tovább
Visszahívás kérés
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES HITEL TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

Kérdése van? BIZONYTALAN?

tegye fel kérdéseit szakembereknek!

 

A vállalkozói hitelek fajtái

Kővágóné K. Kitti
Tisztelt Deák Ferenc! Egy olyan kérdésem lenne hogy kezdő vállalkozás is igényelhetne hitelt? 1 millió forintra lenne szükségem, de lényeg az hogy egy már nagyon régóta sikeresen működő üzletet szeretnék átvenni!
Tisztelt Kővágóné K. Kitti!
Amennyiben működő céget  / vállalkozást szeretne vásárolni a bank felé első sorban azt kell igazolni, hogy az  vállalkozás valóban profitot hoz. Amennyiben ez érdemben is megtörténik, a bank a következő lépésben azt szeretné tudni, hogy a hitel miből lesz visszafizetve. Kezdő vállalkozásnak már néhány hónapos nyereséges működéstől és / vagy ingatlanfedezet bevonása mellett is vannak lehetőségei, de még meg nem alapított 0-ás kft. nem kaphat ilyen célra hitelt.
2012.10.08.

Deák Ferenc István

Lakáslízing kalkulátor 2011

Wolf Csaba
németországi bejelentett (mercedes gyár singelfinden) lehet e lakást lízingelni??? köszi
Kedves Wolf Csaba!
Igen, mind hitel mind lízing esetében van olyan bank amely elfogadja a külföldi jövedelmet, amennyiben az bejelentett, határozatlan idejű és folyószámlán megjelenik!
2012.10.06.

Deák Ferenc István

Fundamenta lakáskassza

Rácskay Zsóka
Tisztelt Szakértő úr/Hölgy! 2011, januárban kötöttem fundamenta lakástakarékossági szerződést.Azóta havonta 9000Ft-t fizetek. Felvehetek-e erre a szerződésre kölcsönt, és milyen kondícióval? Köszönettel:Rácskay Zsóka
Tisztelt Rácskay Zsóka!
A lakáskassza kedvezményes lakáshitelét alap esetben csak a lejáratkor igényelheti, illetve az megelőlegező hitel konstrukcióhoz is el kell telni legalább 2 évnek. Az azonnali hitelhez azonban josodult lehet, de bővebb információkat erről az alábbi linkre kattintva olvashat!
2012.09.21.

Deák Ferenc István

Csoportos életbiztosítás kalkulátor

Vámos Cecília
Tisztelt Cím! Munkáltatóként szeretnék a munkavállalókra csoportos balesetbiztosítást kötni. Ezt kiterjesztenénk az üzleti partnereinkre, illetve családtagokra is. Milyen adó és járulékvonzata van ez a cégünket illetően. Külön a munkavállalókra, külön a nem munkavállalóinkra vonatkozik a kérdés.
Tisztelt Vámos Cecília!
A Csoportos élet- és balesetbiztosítás adó- és járulékmentesen adható cégként alkalmazottaknak és üzleti partnereknek. Bővebb tájékoztatásért és a legmegfelelőbb Biztosítás kiválasztásáért kérem ide kattintva töltse ki rövid ajánlatkérőnket!
2012.09.07.

Deák Ferenc István

Lakáslízing kalkulátor 2011

Balina Károly
Jó napot! Szeretnék Keszthelyen egy 5-6 millió forint értékű lakást vásárolni, lízingelni. Milyen lehetőségeim lennének? Néztem már egy 5 millió forint értékű lakást. 20 éve albérletbe lakok, és szeretnék már saját lakást. Kérem ebben a segítségét. Üdvözlettel: Balina Károly.
Tisztelt Balina Károly!
A lakáshitelhez és lakáslízinghez több és pontosabb adatra van szükségünk az Ön jövedelmi helyzetére és az ingatlanra vonatkozóan. Ehhez kérjük ide kattintva töltse ki rövid ajánlatkérőnket és kollégáink díjmentesen tájékoztatják Önt a lehetőségeiről!
2012.09.07.

Deák Ferenc István

Megtakarítási ajánlatok

Tósoki Géza
Olyan megtakarítási formát keresek, amely öt évre szólna havi 20000 Ft-os összeggel. Fontos, hogy tőke védett legyen. Várom válaszukat Tisztelettel: Tósoki Géza
Tisztelt Tósoki Géza Úr!
TBSZ-t javasolunk Önnek tőkevédett befektetési alappal, amelyet majdnem bármelyik kereskedelmi bankban megnyithat, az OTP például kiválóan alkalmas erre, ráadásul egészen jók az alapjai!
2012.08.21.

Deák Ferenc István

Lakás előtakarékosság

Nyéri Szandra
azt szeretném megkérdezni hogy lehetséges e 4 év alattira kötni vagy 20000ft nál nagyobb öszeget fizetni?
Tisztelt Nyéri Szandra!
Lakáskassza esetén a minimális futamidő 45 hónap, 20.000 Ft-nál többet pedig abban az esetben lehet fizetni, ha több személy köt a családban lakás előtakarékossági szerződést. Az állami támogatás ugyanis alanyi jogon mindenkinek, még a nyugdíjasoknak is jár!
2012.08.13.

Deák Ferenc István

Építés szerelés (épszer) biztosítás kalkulátor

Keresztesi Csilla
Tisztelt Biztosító! Családi házra szeretnénk kötni építési szereléi biztosítást (a ház BUdapest területén van). Hogyan juthatnék árajánlathoz, hogy egyáltalán tudjam, hozzávetőlegesen ez milyen díjtételt jelent?
Tisztelt Keresztesi Csilla!
Csak a helyesbítés kedvéért: Mi nem Biztosító vagyunk, hanem 24 Biztosítót összefogó pénzügyi tanácsadó cég. Lakossági ÉPSZER-re az alábbi ajánlatkérő kitöltésével tudu tőlünk díjkalkulációt kérni:
http://www.konnyuhitel.hu/ajanlatkeres/epszer#content

2012.07.30.

Deák Ferenc István

A vállalkozói hitelek fajtái

Szaszkó József
Tisztelt Deák Úr! Érdeklődnék hogy vállalkozás (jelen estben szállítmányozás) beindításához is van lehetőség kölcsönre? A munkák már adottak lennének, a hitel lenne a vállalat előtőkéje mivel a munka elvégzését követően maximum 30 nap a kifizetés. Köszönöm válaszát, Üdvözlettel Szaszkó József!
Tisztelt Szaszkó József Úr!
0-ról induló cégek esetében sajnos szűkösek a lehetőségek a jelenlegi piaci körülmények között, de ebben az esetben a pályázatok között lenne érdemes körbenézni, vagy esetleg egy alternatívát képezhet a jelzálog alapú hitel is!
2012.07.30.

Deák Ferenc István

Szabad felhasználású hitel kalkulátor

Gosztom Dóra
Tisztelt Deák Úr! Deviza alapú, szabadfelhasználású jelzáloghitem van. Szeretnék élni az árfolyam rögzítés lehetőségével úgy, hogy a felszabaduló törlesztő részletet befektetem. Fundamentában gondolkodom, de arra nézve nem találok információt, hogy a lakás-takarékpénztári befektetés felhasználható-e szabadfelhasználású hitelek esetén. Ennek a kérdésnek a megválaszolásában kérem a segítségét, melyet előre is köszönök!
Tisztelt Gosztom Dóra!
A lakáskasszák hitel részét csak lakáscélra lehet felhasználni, ily módon lakáshitelek betörlesztésére, szabad felhasználású hitelére nem. Kivétel abban az esetben ha a szabfel hitel egy kiváltó hitel, amely előzőleg lakáshitelt váltott ki!
2012.07.11.

Deák Ferenc István

Tetszett az írás?
Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

Kérdezzen Ön is!Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

Deák Ferenc István

Pénzügyi tanácsadó

Készséggel válaszol kérdéseire!

mobil: +36 70 942 0090
e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu