Strict Standards: Non-static method HirBlogManager::GetBlogNewsDetail() should not be called statically in /home/penzugy1/konnyuhitel.hu/lib/php/pagehandlers/pageListDetails.php on line 32
Még idén a karácsonyfa alá kerülhet a pozitív adóslista!
A legjobb törlesztők!

1.000.000 Ft 20 évre havi 8.765 Ft
5.000.000 Ft 20 évre havi 41.927 Ft
10.000.000 Ft 20 évre havi 80.126 Ft
15.000.000 Ft 20 évre havi 121.765 Ft
20.000.000 Ft 20 évre havi 158.236 Ft

Keressen minket!
Kövessen minket Facebook-on! Kövessen minket Twitteren is! Iratkozzon fel RSS csatornánkra! Írjon nekünk! Tegyen be minket a kedvencei közé!

office@grantis.hu

KÉRJE
DÍJMENTES
AJÁNLATUNKAT!
Ajánlatkérés
Tovább
Visszahívás kérés
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES HITEL TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

A legfrissebb pénzügyi hírek

Hogy Ön mindent első kézből tudjon meg.

Még idén a karácsonyfa alá kerülhet a pozitív adóslista!

2011.12.21.

Legkésőbb 2012 január 9.-ig minden olyan személy levelet fog kapni bankjától, akinek bármiféle hitele van ma jelenleg az országban! A pozitív adóslista egy olyan újfajta ésszerű lépés, amelyet már ismerhetünk a szomszédos országokból. A lista lényege, hogy most már KHR / BAR nyilvántartáson felül , nem csak az aktív vagy passzív BAR státusz – ahogy a lakosság ismeri – szerepelhet a nevünk mellett, hanem az is, ha eddig minden törlesztőrészletet időben utaltunk át, vagy fizettünk be. A jövőben ennek következtében az adósok egy hiteligénylés során könnyebben és gyorsabban juthatnak át a hitelminősítésen. Erre láthattunk már példát ugyan, hogy pl. egy autóhitelét pontosan törlesztő ügyfélnek bankja egyedi és egyszerűsített személyi kölcsönt ajánlott fel, vagy még a múltban nagyon sokszor ajándék hitelkártyát is kaphattunk.

Az ügyféltájékoztatót valamennyi érintett postai úton fogja megkapni, a bankoknak pedig kötelezően kell az adatszolgáltatást támogatnia. A rendszer maga 2012 tavaszától állhat fel teljesen, és segítségével akár kedvezőbb kondíciókat is kaphat egy jól fizető ügyfél, mivel ez az adatbázis az adós eddigi hitelmúltját is tartalmazni fogja. A levélben magában pedig a pozitív adóslistába kerülési adatokat tüntetik fel, így ha itt változást vagy helytelen adatokat látunk, akkor mindenképpen forduljunk az adott pénzintézet felé!


Tetszett az írás?
Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »